Meny
Meny

Stor anerkjennelse til MOT!

Foto: Thomas Sakshaug/Høyre

Vår magiske ildsjelsamling startet med et smell da det ble klart at MOT blir tildelt to millioner kroner!

Dette på bakgrunn av en ny tilskuddsordning fra Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) (underlagt Barne- likestillings- og inkluderingsdepartementet), som skal bidra til å styrke organisasjoners evne til å drive forebyggende arbeid blant utsatte barn og ungdom. Slik vil de forhindre marginalisering, og skape gode oppvekstmiljø og trygge lokalsamfunn.

Bidragsyteren

Det var Stortingsrepresentant fra Høyre, Frank Jenssen som var til stede på Scandic Hell torsdag formiddag, som formidlet gladnyheten til jubelbrøl fra MOT-ildsjelene i salen. Han er uten tvil bidragsyteren som har gjort denne tilskuddsordningen mulig.

-Jeg har jobbet for at MOT skal få økt sin støtte over stadsbudsjettet. Det har vi fått til, og to millioner kroner er veldig viktige midler som jeg er sikker på at MOT vil bruke godt, til beste både for ungdommer og for lokalsamfunn rundt omkring i Norge, sier Stortingsrepresentanten.

Enorm bekreftelse 

Han mener MOT gjør en utrolig viktig jobb for å mobilisere ungdommer til å være ressurser og forbilder for andre. Noe Bufdir prioriterte i tildelingen av midler. Selve tilskuddsordningen besto av en samlet pott på fem millioner kroner, og det er dermed stort at MOT mottar en slik stor andel av den. Kommunikasjonsansvarlig i MOT, Linn Bauck mener tildelingen er en enorm bekreftelse på MOTs arbeid.

– Det er virkelig en stor anerkjennelse for alle som arbeider forebyggende med en helhetlig tilnærming at vi nå har fått på plass denne tilskuddsordningen. Slik kan vi nå fortsette arbeidet med å skape varmere og tryggere samfunn, sier hun.

 

Dag Otto Lauritzen, Atle Vårvik, Frank Jenssen og Linn Bauck. Foto: Thomas Sakshaug/Høyre

Dag Otto Lauritzen, Atle Vårvik, Frank Jenssen, Marte Wivestad og Linn Bauck.
Foto: Thomas Sakshaug/Høyre

Del denne artikkelen

Anbefalt videre lesning

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging