Meny
Meny

Martin ble årets MOT-informatør!

Vi gratulerer Martin Vik fra Stord kommune som årets MOT-informatør 2015.

Under ildsjelsamlingen på Stjørdal forrige uke, var det Martin Vik fra Stord kommune som gikk helt til topps i kåringen av den beste MOT-informatøren. MOT-informatørene er de som gjennomfører MOTs skolebesøk i ungdomsskolen og videregående. De er rekruttert lokalt og skolert sentralt, og får etterutdanning årlig. I hele Norge er det 600 informatører innenfor MOT.

-Alt startet med MOT-informatørene. Disse er verdiskaperne våre deluxe, og det er dem som skaper sannhetens øyeblikk, sier MOT-president Atle Vårvik.

Siden 2004

Vik har jobber som MOT-informatør siden 2004, og har i de fleste årene jobbet opp mot Stord ungdomsskole. Torsdag fikk han sin fortjente hedring til en jublende sal på Scandic hotel.

-Det å gå helt til topps var en utrolig overraskelse. Jeg har vært med på dette i over ti år, og det er utrolig morro. Det går med en del tid, og mye dugnadsarbeid, men så lenge man får slike tilbakemeldinger, så hjelper det til å stå på videre, sier vinneren.

Begrunnelse for tildelingen:

Denne ildsjelen har vært MOT-informatør i Stord i over 10 år. Han har et brennende engasjement for barn og unge og har en urokkelig tro på at MOT virker. Han er fremragende i å rekruttere rett, har masse pågangsmot og entusiasme, og ikke minst – et fantastisk godt humør. Martin er et forbilde på å ha passion, være raus, interessert, målbevisst, ungdommelig, mulighetsfokusert og oppriktig. Det sies om Martin i Stord: «Martin er kronisk positivv. Ingenting er umulig.»

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging