Meny
Meny

Årets nærmiljø og lokalsamfunn med MOT!

To kommuner stakk torsdag kveld av med prestisjetunge titler på årets ildsjelsamling på Stjørdal.

MOT samarbeider med over hundre lokalsamfunn og nærmiljø over hele landet gjennom samarbeidsavtalene Lokalsamfunn med MOT og Nærmiljø med MOT. Dermed var det stor spenning knyttet rundt årets kåring.

Den som gikk til topps i kåringen av årets Lokalsamfunn med MOT var Fjell kommune!  Lokalsamfunn med MOT dannes i en kommune med mindre enn 25.000 innbyggere.

Begrunnelse for tildeling:

Lokalsamfunnet har vist gjennom år at de er fremragende i å nå inntil ungdom og har en meget høy score på den interne evalueringen. Det lokale MOT-teamet er satt sammen av mennesker med ulik kompetanse og erfaringer som utfyller hverandre og der alle har stålfokus på at det er ungdommene som skal stå i sentrum. Tilbakemeldinger fra ungdom er at MOT hjelper dem til å få et annet perspektiv på livet. Det skal være godt å være ungdom i Fjell! 

 

Prisen for årets Nærmiljø med MOT ble Holte skole! Nærmiljø med MOT dannes rundt enkeltskoler i kommuner med flere enn 25.000 innbyggere eller på videregående skoler som ikke befinner seg i en MOT-kommune.

Begrunnelse for tildeling:

Holte skole ser verdien av å satse på ungdommene. Kulturen er tydelig og oser av inkludering, menneskeverd og MOTs verdier. MOT er godt forankret hos eleer og ansatte og MOT-informatørene brenner kraftig for arbeidet med ungdommene. Prestasjon, eierskap og glede gjennomsyrer driften og MOT-arbeidet er godt synlig langt utover skolekretsen.

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging