Meny
Meny

En viktig fotballkamp!

Den tradisjonelle Verdikampen under Norway cup fikk også i år stor oppmerksomhet.

Årets Verdikamp ble spilt mellom MOT og UNICEF. Selv om det ble tap på MOT-laget, så er det noe annet som er aller viktigst i denne kampen; nemlig fokus på gode verdier.

Alt fra skuespillere som Nicolai Cleve Broch, toppidrettsutøvere som Henrik Kristoffersen, Astrid Jacobsen og Stian Sivertzen og boyband som The Main Level stilte opp på denne kampen for å fronte MOT og UNICEF.

«Denne kampen er så gøy! Og viktig. Det at forbilder velger å bruke sin posisjon som forbilder for å sette fokus på to gode organisasjoner betyr mye. Det er alltid god stemning både før og etter kampen. For oss i MOT er denne kampen viktig, og vi vet at ungdommer over hele landet følger med både fra tribunen og hjemmefra»  sier ambassadøransvarlig i MOT, Ingrid Ness Rolland.

Under følger bilder fra kampen, og alle bildene er tatt av signalbærer Åsne Bilstad, som også har jobbet på vår stand i løpet av denne uken;

DSC_0612

MOT’s heiagjeng vant uten tvil tribunekampen under verdikampen.

DSC_0197

God stemning mellom en av UNICEF’s lagledere Birgitt Skarstein og TV2’s Erik Thorstvedt..

DSC_0215

..det var det også mellom MOT’s lagleder Nils Johan Semb og Erik.

DSC_0203

Lagene er klare til innsats!

DSC_0245

Aleksander Aurdal og Stian Blipp slo av en hyggelig prat i pausen.

DSC_0325

Laurent fra The Main Level var en populær spiller, han har selv hatt MOT på skolen.

DSC_0573

Vemund fra Suite 16 fikk gaver fra fans etter kampDSC_0684slutt.

Det ble skrevet mange autografer etter kampslutt, Astrid var en av dem som tok seg god tid til unge fans.

DSC_0623

Tobias Santelmann var en av spillerne på vinnerlaget UNICEF. Det var likevel god stemning mellom han og MOT-crewet etter kampslutt.

DSC_0561

Nicolai Cleve Broch kom rett fra seier for guttelaget til sønnen til et 2-0 tap for UNICEF

DSC_0246

Stian Sivertzen var en av MOT-ambassadørene som stilte opp på Verdikampen 2015.

 

Tusen takk til alle som stilte opp på Verdikampen 2015!

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.