Meny
Meny

This was the best event of this school year!

Det ble en vellykket dag da MOT-turneen gjestet Trondheim International School

Tirsdag 02.juni besøkte MOT-turneen Trondheim International School og turneteamet hadde en kjempedag sammen med engasjerte ansatte og ikke minst dyktige ungdommer med et variert program. Gymsalen var fylt opp med ca 150 barn og ungdom fra barnehagealder og opp til 10.klasse. Da turneleder Tore utfordret dem på å være bra publikum kom det et jubelbrøl som fikk flere av de minste barna til å holde seg for ørene.

Trondheim International School har vært MOT-skole siden 2009 og har brukt MOT som en forsterkning av sin «Learner Profile» som er en viktig del av skolens pedagogiske plattform. Gjennom økter både i 8., 9. og 10. klasse har elever blitt mer kjent og blitt tryggere på seg selv. Elever på skolen sier at MOT har vært viktig både for å forsterke det gode miljøet i klassen og på skolen og ikke minst at de har blitt mer bevisste på seg selv og hva de vil. Det har også hjulpet dem å se mer positivt på hverandre. Her er et eksempel på en tilbakemelding fra en 10.klassing:

Jeg synes det er bra at MOT gir et godt grunnlag for verdier som vi burde ha og bruke i hverdagen. Det er fint å diskutere etiske problemer med resten av klassen.

Under turnedagen viste skolen frem en kultur fylt av modige elever som bøy på seg selv, stor variasjon og ulik kultur, inkluderende og deltakende publikum med masse energi og vokse som var tilstede og heiet på og så elevene.

Tilbakemeldingen fra elevene var : This was the best event of this school year!! J

Tusen takk for en herlig dag!

Turne THIS 2

Engasjert publikum

Turne THIS 4

Rapping på høyt nivå fra Markus

Turne THIS 3

Vakker fiolinspilling med Sea-Yun i spissen

Turne THIS 5

Stand up med Kristian og Kieran

Turne THIS 6

Dans av Amelie

 

Følg MOT-turneen på instagram; @mot_norge og #mot2015

Snapchat; mot_Norge

 

Takk til Gjensidigestiftelsen som gjør turneen mulig!

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging