Meny
Meny

– To helt uvirkelige uker!

Tour of Norway og Tour des Fjords har samlet tusenvis av tilskuere langs løypene og foran TV-skjermene. MOT har vært med hele veien.

Takket være Uno-X har MOT har deltatt under begge tourene. Vi har spredd sykkelglede fra karavane-biler sammen med Uno-X og hatt stand i start og målby hvor vi har samlet inn drømmer og gode tips mot mobbing. Våre lokalsamfunn langs løypene har virkelig bidratt med engasjement og hjelp. Og så har vi naturligvis heiet på våre ambassadører som har deltatt; Alexander Kristoff, Edvald Boasson Hagen, Team Joker, Team Sparebanken Sør, Team Ringeriks-kraft og Team Coop-Østerhus.

– Det er nesten uvirkelig hva vi har fått være med på

– Etter to uker med sykkelfokus under Tour of Norway og Tour des Fjords er vi sykkelfrelst hele gjengen! Det er nesten uvirkelig hva vi har fått være med på, og hvor synlige vi er. Dette gjør at enda flere ungdommer får en påminnelse på å vise MOT; til å bry seg, si nei og til å leve. Jeg er vanvittig stolt over sykkelambassadørene våre som framstår som gode bevisste forbilder, og av vår samarbeidspartner Uno-X som har tatt oss med på sykkelfest. Det er inspirerende å se hvordan de jobber, sier ambassadøransvarlig i MOT Ingrid Ness Rolland.

Begge arrangementene har vært preget av glade mennesker langs løypene, modige syklister og dyktige arrangører og folk i støtteapparatene. Norsk sykkelsport er i vekst, og er preget av positive holdninger. MOT er stolt og takknemlig over å få være en del av denne fantastiske idretten, sammen med Uno-X og våre ambassadører.

– Mange minner og en fantastisk profilering av MOT

Geir Nesset som har vært ansvarlig for MOTs tilstedeværelse disse to ukene er meget fornøyd med opplevelsen; Vi har truffet massevis av herlige publikummere som virkelig har satt sitt preg på løypene i ren Tour de France-stil uansett vær og føreforhold. Kort sagt: vi har hatt to helt uvirkelige uker med mange minner og opplevelser for livet og med en fantastisk profilering av MOT som vi bare kunne ha drømt om hvis det ikke var for at Uno-X gjorde dette til virkelighet for oss!

Under følger noen bilder fra sykkelukene;

IMG_4233

Tour of Norway; MOT-ambassadørene våre leverte gode resultater. Her representert med Team Coop-Østerhus og Team Joker. Vi kjører karavanebiler med goodiebags og har stand hvor vi samler inn drømmer og gode tips mot mobbing .

IMG_4237

MOT-ambassadør Alexander Kristoff syklet flere etapper med MOT-buffen på. Her på start sammen med syklistene på ambassadørlaget Team Coop-Østerhus.

 

IMG_4301

En herlig gjeng med sykkelentusiaster fra Uno-X sammen med MOT-ambassadør Edvald Boasson Hagen før start på Tour des Fjords i Bergen.

 

IMG_4418

Nydelige naturopplevelser under karavane-kjøringen.

 

IMG_4423

Glade barn som får goodiebags fra karavanebilen til Uno-X.

 

IMG_4483

Joda, gjengen koser seg på jobb under Tour des Fjords.

 

IMG_4406

Vinneren av den gule trøya ble også vinner av ungdomstrøya under Tour des Fjords. Vi gratulerer Marco Haller! Ungdomstrøya var dekorert med MOT-logoer; noe som vi er både takknemlig og glade for.

 

IMG_4316

Populær MOT-stand. Balansebrettene må prøves.

 

WP_20150522_13_11_41_Pro

MOT-ambassadør Alexander Kristoff tar seg god til barn og unge som vil ha bilder med han før etappene.  Til stor glede for store og små.

 

WP_20150527_13_11_13_Pro

Torild, Sverre og Jens er klare for karavanekjøring fra Bergen

 

IMG_4448

Liten tvil om at det har vært mye #sykkelglede disse ukene, vi gleder oss allerede til neste år!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging