Meny
Meny

– To helt uvirkelige uker!

Tour of Norway og Tour des Fjords har samlet tusenvis av tilskuere langs løypene og foran TV-skjermene. MOT har vært med hele veien.

Takket være Uno-X har MOT har deltatt under begge tourene. Vi har spredd sykkelglede fra karavane-biler sammen med Uno-X og hatt stand i start og målby hvor vi har samlet inn drømmer og gode tips mot mobbing. Våre lokalsamfunn langs løypene har virkelig bidratt med engasjement og hjelp. Og så har vi naturligvis heiet på våre ambassadører som har deltatt; Alexander Kristoff, Edvald Boasson Hagen, Team Joker, Team Sparebanken Sør, Team Ringeriks-kraft og Team Coop-Østerhus.

– Det er nesten uvirkelig hva vi har fått være med på

– Etter to uker med sykkelfokus under Tour of Norway og Tour des Fjords er vi sykkelfrelst hele gjengen! Det er nesten uvirkelig hva vi har fått være med på, og hvor synlige vi er. Dette gjør at enda flere ungdommer får en påminnelse på å vise MOT; til å bry seg, si nei og til å leve. Jeg er vanvittig stolt over sykkelambassadørene våre som framstår som gode bevisste forbilder, og av vår samarbeidspartner Uno-X som har tatt oss med på sykkelfest. Det er inspirerende å se hvordan de jobber, sier ambassadøransvarlig i MOT Ingrid Ness Rolland.

Begge arrangementene har vært preget av glade mennesker langs løypene, modige syklister og dyktige arrangører og folk i støtteapparatene. Norsk sykkelsport er i vekst, og er preget av positive holdninger. MOT er stolt og takknemlig over å få være en del av denne fantastiske idretten, sammen med Uno-X og våre ambassadører.

– Mange minner og en fantastisk profilering av MOT

Geir Nesset som har vært ansvarlig for MOTs tilstedeværelse disse to ukene er meget fornøyd med opplevelsen; Vi har truffet massevis av herlige publikummere som virkelig har satt sitt preg på løypene i ren Tour de France-stil uansett vær og føreforhold. Kort sagt: vi har hatt to helt uvirkelige uker med mange minner og opplevelser for livet og med en fantastisk profilering av MOT som vi bare kunne ha drømt om hvis det ikke var for at Uno-X gjorde dette til virkelighet for oss!

Under følger noen bilder fra sykkelukene;

IMG_4233

Tour of Norway; MOT-ambassadørene våre leverte gode resultater. Her representert med Team Coop-Østerhus og Team Joker. Vi kjører karavanebiler med goodiebags og har stand hvor vi samler inn drømmer og gode tips mot mobbing .

IMG_4237

MOT-ambassadør Alexander Kristoff syklet flere etapper med MOT-buffen på. Her på start sammen med syklistene på ambassadørlaget Team Coop-Østerhus.

 

IMG_4301

En herlig gjeng med sykkelentusiaster fra Uno-X sammen med MOT-ambassadør Edvald Boasson Hagen før start på Tour des Fjords i Bergen.

 

IMG_4418

Nydelige naturopplevelser under karavane-kjøringen.

 

IMG_4423

Glade barn som får goodiebags fra karavanebilen til Uno-X.

 

IMG_4483

Joda, gjengen koser seg på jobb under Tour des Fjords.

 

IMG_4406

Vinneren av den gule trøya ble også vinner av ungdomstrøya under Tour des Fjords. Vi gratulerer Marco Haller! Ungdomstrøya var dekorert med MOT-logoer; noe som vi er både takknemlig og glade for.

 

IMG_4316

Populær MOT-stand. Balansebrettene må prøves.

 

WP_20150522_13_11_41_Pro

MOT-ambassadør Alexander Kristoff tar seg god til barn og unge som vil ha bilder med han før etappene.  Til stor glede for store og små.

 

WP_20150527_13_11_13_Pro

Torild, Sverre og Jens er klare for karavanekjøring fra Bergen

 

IMG_4448

Liten tvil om at det har vært mye #sykkelglede disse ukene, vi gleder oss allerede til neste år!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.