Meny
Meny

– Utrolig stort å se MC-miljøets engasjement

Over 700 motorsykkellister møtte opp under søndagens MC-parade mot mobbing. MOT var medarrangør på det som ble en sterk og viktig dag.

Det var stor stemning og en imponerende oppslutning fra MC-miljøene i Trøndelagsfylkene under gårsdagens landsomfattende MC-parade mot mobbing.

Det var et spektakulært og nesten uvirkelig syn da rundt 700 motorsykler kom kjørende inn til Trondheim fra både Nord- og Sør-Trøndelag. I løpet av en knapp halvtime ble Trondheim torv fylt med blankpussede sykler og skinnkledde sjåfører og passasjerer. Alle sammen med et brennende engasjement og ønske om å gjøre en forskjell og bidra til å redusere mobbing. Totalt over 1000 mennesker møtte opp på Trondheim torg i går ettermiddag for å få med seg appellen som MOT hadde fått æren av å gjennomføre.

-Det er utrolig stort at MC-miljøet engasjerer seg og tar standpunkt på denne måten. Midlene som
blir samlet inn vil være en viktig støtte til vårt arbeid. Det var fantastisk å se engasjementet på torget i går, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

Director i H.O.G. Chapter 5 Trondheim, Jon Olav Holan åpnet appellen før han ga ordet videre til konferansier Sigrid Setsaas, Etableringskontakt i MOT. De fremmøtte fikk i løpet av en kort halvtime innblikk i MOTs grunnverdier, i tillegg til at de fikk høre Mestringsungdom Kristin Jepsen synge og de lokale MOT-ambassadørene «Good Twin og Bad Twin» spille. Ut i fra stemningen og tilbakemeldingene både underveis og i etterkant av appellen, var det et meget vellykket arrangement der et alvorlig men viktig tema sto på dagsorden.

Se også NRK Trøndelag sitt oppslag fra arrangementet: http://www.nrk.no/trondelag/mc-forere-markerte-standpunkt-mot-mobbing-1.12353833

Og adressa.no sitt oppslag her: http://www.adressa.no/nyheter/article10943907.ece

P1080395 (2)

MC-paraden kommer sigende inn på torvet.

P1080422 (2)

«Eg har aldri sett så månge skinnkledde menneskja på ein gong» var varaordfører Knut Fagerbakke sin åpning av sin appell om mobbing. En viktig og flott tale!

P1080420

I strålende sol, fikk de skinnkledde og andre tilfeldig passerende med seg MOT-appellen.

P1080429

Mestringsungdom Kristin Jepsen var så tøff og si ja til å synge en sang under arrangementet. Hennes særegne, vakre stemme og nydelige formidling berørte nok de aller fleste tilhørerne!

P1080443

Appellen ble avsluttet med en egenskrevet låt framført av «Good Twins og Bad Twins» bestående av Brian Crister N. Rånes på gitar, Odd Egil og Håvard Sumstad på vokal.

Tusen takk til alle MC-folka som har betalt inn penger til MOT i forbindelse med paraden. Det setter vi stor pris på!

Er det noen som ikke fikk betalt inn på forhånd, så er det mulig å gjøre det nå i etterkant også til kontonr: 4202 21 50485 eller gå inn her: http://www.motshop.no/categories/gave-til-mot

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.