Meny
Meny

– Utrolig stort å se MC-miljøets engasjement

Over 700 motorsykkellister møtte opp under søndagens MC-parade mot mobbing. MOT var medarrangør på det som ble en sterk og viktig dag.

Det var stor stemning og en imponerende oppslutning fra MC-miljøene i Trøndelagsfylkene under gårsdagens landsomfattende MC-parade mot mobbing.

Det var et spektakulært og nesten uvirkelig syn da rundt 700 motorsykler kom kjørende inn til Trondheim fra både Nord- og Sør-Trøndelag. I løpet av en knapp halvtime ble Trondheim torv fylt med blankpussede sykler og skinnkledde sjåfører og passasjerer. Alle sammen med et brennende engasjement og ønske om å gjøre en forskjell og bidra til å redusere mobbing. Totalt over 1000 mennesker møtte opp på Trondheim torg i går ettermiddag for å få med seg appellen som MOT hadde fått æren av å gjennomføre.

-Det er utrolig stort at MC-miljøet engasjerer seg og tar standpunkt på denne måten. Midlene som
blir samlet inn vil være en viktig støtte til vårt arbeid. Det var fantastisk å se engasjementet på torget i går, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

Director i H.O.G. Chapter 5 Trondheim, Jon Olav Holan åpnet appellen før han ga ordet videre til konferansier Sigrid Setsaas, Etableringskontakt i MOT. De fremmøtte fikk i løpet av en kort halvtime innblikk i MOTs grunnverdier, i tillegg til at de fikk høre Mestringsungdom Kristin Jepsen synge og de lokale MOT-ambassadørene «Good Twin og Bad Twin» spille. Ut i fra stemningen og tilbakemeldingene både underveis og i etterkant av appellen, var det et meget vellykket arrangement der et alvorlig men viktig tema sto på dagsorden.

Se også NRK Trøndelag sitt oppslag fra arrangementet: http://www.nrk.no/trondelag/mc-forere-markerte-standpunkt-mot-mobbing-1.12353833

Og adressa.no sitt oppslag her: http://www.adressa.no/nyheter/article10943907.ece

P1080395 (2)

MC-paraden kommer sigende inn på torvet.

P1080422 (2)

«Eg har aldri sett så månge skinnkledde menneskja på ein gong» var varaordfører Knut Fagerbakke sin åpning av sin appell om mobbing. En viktig og flott tale!

P1080420

I strålende sol, fikk de skinnkledde og andre tilfeldig passerende med seg MOT-appellen.

P1080429

Mestringsungdom Kristin Jepsen var så tøff og si ja til å synge en sang under arrangementet. Hennes særegne, vakre stemme og nydelige formidling berørte nok de aller fleste tilhørerne!

P1080443

Appellen ble avsluttet med en egenskrevet låt framført av «Good Twins og Bad Twins» bestående av Brian Crister N. Rånes på gitar, Odd Egil og Håvard Sumstad på vokal.

Tusen takk til alle MC-folka som har betalt inn penger til MOT i forbindelse med paraden. Det setter vi stor pris på!

Er det noen som ikke fikk betalt inn på forhånd, så er det mulig å gjøre det nå i etterkant også til kontonr: 4202 21 50485 eller gå inn her: http://www.motshop.no/categories/gave-til-mot

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging