Meny
Meny

Supre Sverresborg

MOT-logoen ble laget av elevene ved Sverresborg ungdomsskole og startet det som ble en fantastisk mestringsdag.

Magisk start på Mestringsdagen! Samtlige elever fra Sverresborg ungdomsskole stilte opp på Vestbybanen kl 8, 30. april, for å «skrive» MOT-logoen som ble fotografert av en drone fra lufta! Programmet videre var det elevene som hadde ansvar for og hver klasse hadde planlagt poster med ulike utfordringer og oppgaver til hverandre. Under lunsjen kom det mange tilbakemeldinger fra lærerne om at dette var en suksess som gjerne måtte gjentas.

Mestringsshowet var proft gjennomført med et variert og spennende innhold, og selvsagt elevstyrt. Publikum fikk kose seg med bl.a sang, turn, sirkus-framvisning og en film laget av elevene ved 10. trinn med tema miljø. Filmen «Sustainable is possible» var sendt inn til Grønt flagg-konkurransen og nådde helt til topps i Norge og har nå gått videre til den Internasjonale konkurransen.

P1080229

Elever og ansatte fikk sette sitt håndtrykk på et stort lerret som ble hengt opp i aulaen rett før Mestringshowet.

P1080247

Konferansierene Karl, Elise og Elise hadde stålkontroll og fikk publikum til å hylle alle som deltok på scenen!

P1080245

Maria S., Maria KM og Marin hadde en nydelig framføring av sangen Stole the Show av Kygo.

P1080254 (2)

Litt sirkusaktivitet er alltid suksess! Martin, Mathias og Kristoffer viste oss kortkunst, diablo, sjonglering og triksing på enhjuling.

P1080273 (2)

Imponerende turnoppvisning fra talentene Aurora og Christina!

P1080210

Mestringsungdom Kristin Jepsen bergtok alle som satt i salen da hun sang Shelter akkompagnert på piano av Karl.  Liten jente med en stor stemme! Og for de om ikke fikk med seg hennes opptreden 30. april, kan møte opp på Trondheim torg 10. mai kl 15, og høre henne synge der!

P1080306

De lokale MOT-ambassadørene «Good Twin og Bad Twin», Odd Egil og Håvard, holdt en liten MOT-appell og sang sin egen låt «Smile» til stor glede for alle i salen.

Guttaboys

Lyd og lys ble profesjonelt styrt av Benjamin, Jonas, Kristian, Andreas, Alexander og Even.

P1080315 (2)

Samtlige Ungdom med MOT fra tiende og niende trinn entret til slutt scenen og fikk med seg hele salen på MOT-sangen. Forsangere var Mari, Ane og Kristin.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging