Meny
Meny

Supre Sverresborg

MOT-logoen ble laget av elevene ved Sverresborg ungdomsskole og startet det som ble en fantastisk mestringsdag.

Magisk start på Mestringsdagen! Samtlige elever fra Sverresborg ungdomsskole stilte opp på Vestbybanen kl 8, 30. april, for å «skrive» MOT-logoen som ble fotografert av en drone fra lufta! Programmet videre var det elevene som hadde ansvar for og hver klasse hadde planlagt poster med ulike utfordringer og oppgaver til hverandre. Under lunsjen kom det mange tilbakemeldinger fra lærerne om at dette var en suksess som gjerne måtte gjentas.

Mestringsshowet var proft gjennomført med et variert og spennende innhold, og selvsagt elevstyrt. Publikum fikk kose seg med bl.a sang, turn, sirkus-framvisning og en film laget av elevene ved 10. trinn med tema miljø. Filmen «Sustainable is possible» var sendt inn til Grønt flagg-konkurransen og nådde helt til topps i Norge og har nå gått videre til den Internasjonale konkurransen.

P1080229

Elever og ansatte fikk sette sitt håndtrykk på et stort lerret som ble hengt opp i aulaen rett før Mestringshowet.

P1080247

Konferansierene Karl, Elise og Elise hadde stålkontroll og fikk publikum til å hylle alle som deltok på scenen!

P1080245

Maria S., Maria KM og Marin hadde en nydelig framføring av sangen Stole the Show av Kygo.

P1080254 (2)

Litt sirkusaktivitet er alltid suksess! Martin, Mathias og Kristoffer viste oss kortkunst, diablo, sjonglering og triksing på enhjuling.

P1080273 (2)

Imponerende turnoppvisning fra talentene Aurora og Christina!

P1080210

Mestringsungdom Kristin Jepsen bergtok alle som satt i salen da hun sang Shelter akkompagnert på piano av Karl.  Liten jente med en stor stemme! Og for de om ikke fikk med seg hennes opptreden 30. april, kan møte opp på Trondheim torg 10. mai kl 15, og høre henne synge der!

P1080306

De lokale MOT-ambassadørene «Good Twin og Bad Twin», Odd Egil og Håvard, holdt en liten MOT-appell og sang sin egen låt «Smile» til stor glede for alle i salen.

Guttaboys

Lyd og lys ble profesjonelt styrt av Benjamin, Jonas, Kristian, Andreas, Alexander og Even.

P1080315 (2)

Samtlige Ungdom med MOT fra tiende og niende trinn entret til slutt scenen og fikk med seg hele salen på MOT-sangen. Forsangere var Mari, Ane og Kristin.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.