Meny
Meny

MOT-ambassadører til Tour des Fjords Classic

Søndag 31.mai går Tour des Fjords Classic av stabelen i Stavanger. MOT-ambassadørene Nils Ingar Aadne og Kjetil Jansrud skal være lagledere for hvert sitt lag.

MOT vil være tilstede under hele Tour des Fjords for å skape liv i løypene sammen med vår samarbeidspartner Uno-X, og nå er det klart at to av ambassadørene stiller til start i turrittet Tour des Fjords Classic. Kristoff og Cancellara får dermed celebert selskap fra uventet hold.

Tour des Fjords har stilt 200 plasser i rittet til disposisjon for MOT. Deltakerne som kjøper plass i denne gruppen vil få en egen eksklusiv MOT t-skjorte, og får mulighet til å sykle sammen med Nils Ingar Aadne og Kjetil Jansrud som vil lede hvert sitt lag. Flere har meldt seg på allerede, men det er plass til flere. Pengene som kommer inn på dette går uavkortet til MOTs arbeid for trygge ungdomsmiljø.

Fronte et viktig arbeid

– Vi er svært glade for at vi kan bruke Tour des Fjords til å samle inn penger til MOT og fronte det viktige arbeid de gjør. Tour des Fjords blir en stor folkefest med store idrettsprestasjoner, og vi synes det er flott at vi kan bruke arrangementet til å aktivisere befolkningen og samtidig profilere en god sak. En stor takk til ambassadørene som fronter dette, uttaler daglig leder av Tour des Fjords, Roy Hegreberg.

– Betyr mye

– Hele Tour des Fjords blir et eventyr for oss med mange av våre sykkelambassadører i aksjon. Nå blir jo den avsluttende dagen som 17.mai og julaften på en gang for oss i MOT. Å få være synlig på en så stor idrettsbegivenhet betyr mye for MOT. Når vi i tillegg får med to av våre mest kjente MOT-ambassadører, og samtidig får muligheten til å samle inn midler til vårt arbeid, da er vi overlykkelige, sier Ingrid Ness Rolland i MOT.

For påmelding bruk linken

http://www.tourdesfjords.no/turritt/category12.html

For ytterligere kommentarer eller mer informasjon

Ingrid Ness Rolland (Tlf: 97549846)

Roy Hegreberg ( Tlf: 99603143)

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging