Meny
Meny

Viseborgermesteren i Udon Thani deltok på MOT-skolering i dag

MOT er i provinsen Nong Khai i Thailand. Ca. 1 million innbyggere. I dag startet vi en ny skolering av ca. 40 nye informatører, rektorer og oppvekstsjefer i Thailand. Plutselig dukket «viseborgermesteren», med sin stab, fra naboprovinsen Udon Thani opp. Det er en provins med over 1,5 millioner innbyggere. Han ble svært så begeistret. Da han dro i dag sa han: «Thailand need MOT». Det ligger an for at MOT blir et viktig «Life Skills Konsept» for ungdom og en viktig «Verdibasert Samfunnsbygger» for provinsene i Thailand.

Nokså uvirkelig… Og vi fire norske fra MOT Global Management føler oss litt små… Har en følelse av at dette kan bli større enn hva vi drømmer om… Plutselig dukket det også opp en kameramann og filmet. Han representerte et TV-selskap som har mellom 1 og 2 million seere hver dag.

De to første Ungdom Med MOT (unge MOT-medarbeidere) i Thailand:

UMM_Thailand

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging