Meny
Meny

– Vet at viljestyrke og mot er viktig

Stian Sivertzen er vår ferskeste MOT-ambassadør

Boardercross-kjøreren signerte ambassadøravtale med MOT under MOT-turneen i Sirdal kommune. Han vant nettopp TV-programmet Dropped, og det var her han ble oppdaget som en potensiell MOT-ambassadør av programleder Dag Otto Lauritzen. Dag Otto var med å starte MOT, og hadde følgende å si om Stian;

– Jeg ble kjent med Stian i Dropped. En fantastisk person, utrolig sterk, smart og svært motiverende for andre på laget. En voksen ung mann med gode holdninger, og et supert forbilde for unge.

Ønsker å være et forbilde på viljestyrke

I 2009 falt Stian stygt under en konkurranse i prøve-OL. Han ble alvorlig skadet og endte opp med 5 dager i koma. Brettkjøreren måtte lære seg å gå på nytt, men han sier at han hele tiden var bestemt på å komme tilbake på brettet som utøver.

– Det var vanvittig kult å bli spurt om å bli ambassadør. Jeg har vært gjennom veldig mye og vet at viljestyrke og mot er viktig for å få til det man ønsker seg. Derfor vil jeg dele min erfaring med andre, sier Sivertzen.

Et utrolig viktig forbilde for ungdom

MOT-turneen er ute på veien og Stian ble «fløyet inn» til Sirdal for å offentliggjøres som MOT-ambassadør under showet. Det ble en stor suksess.

StianSivertzen

– Stian er en oppriktig fin fyr. Han er jo profilert som en av verdens beste boardercrosskjørere i tillegg til at han nå vant Dropped – og gjorde en utrolig god figur der. Jeg er utrolig stolt over å ha fått med Stian på laget. Han er et eksempel på det med å takle motgang uten å gi opp, noe som er utrolig viktig for ungdom i dag. Hans historie fra å ligge fem dager i koma og måtte lære seg å gå på nytt, fram til en femte plass i OL og seier i den krevende konkurransen Dropped er en stor inspirasjon for andre, sier ambassadøransvarlig i MOT Ingrid Ness Rolland.

Stian blir dermed en del av den viktige gjengen av MOT-ambassadører som skal forsterke MOTs arbeid og inspirere ungdom til å vise MOT til å leve, bry seg og si nei.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging