Meny
Meny

Nydelige Bokn

Fullsatt sal og stormende jubel på turneukas siste dag.

Det ble en herlig dag da turneen gjestet Bokn fredag. Teamet ble møtt med en gjeng herlige ungdommer som hadde møtt opp for å ta imot MOT-bussen. Under showet fikk publikum en magisk opplevelse da Ida, sammen med MOT-musikerne Kenneth og Kristoffer framførte Whisky Lullaby. MOT-ambassadør Chand er med som artist i april og han framførte to helt nye låter samt Diamanten til stor jubel fra salen. Bokn3 Ungdom med MOT ved Jonas holdt en fin appell om hvordan MOT hadde gjort klassemiljøet mer åpent. Hurra for Jonas.   Bokn1 MOT-musiker Kristoffer viste nye kvaliteter da han, sammen med Kenneth, framførte «Hey Pretty girl» . I tillegg til å være en fantastisk gitarist kan han synge også!   Bokn4 Dyktige jenter som bidro på scenen sammen med turneleder Tore under MOT til å leve-låta! Turneen går nå videre innom Viking Stadion, før turen går mot Tysvær på mandag. Takk til Gjensidigestiftelsen som gjør MOT-turneen mulig. Følg turneen på instagram; #mot2015 og @mot_Norge, eller på snapchat @mot_Norge

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging