Meny
Meny

MOT rulet på Rådhusplassen i København

MOT Danmark får det til igjen. I hele forrige uke hadde de en samarbeidskampanje med 7-Eleven på Rådhusplassen i København. Formålet var å synliggjøre at MOT omhandler de tre verdiene: MOD til å leve, MOD til å si nei og MOD til å vise omsorg. Og de danske MOT-ambassadørene stilte opp. Og ungdommene dukket opp for å ta selfie med ambassadørene. Fantastisk kombinasjon: Næringslivspartnere med MOT, MOT-ambassadørerer, Ungdommer og formidling av MOTs verdier en hel uke på beste plass i København. http://motdanmark.dk/vis/2015/04/mot-paa-raadhuspladsen/

Vinn-vinn for alle parter. Også Magnus Reitan likte det:

7eleMagnus_københavn

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging