Meny
Meny

Imponerende, mangfoldige og euforiske Borgen!

Den positive energien sydet, smilene og latteren satt løst og beundrende og anerkjennende blikk ble generøst delt ut da Mestringsreisen kom til Borgen.

Ord blir rett og slett fattige når en skal beskrive Mestringsdagen 16. april på Borgen ungdomsskole!

Mestringsdagen ble en dag for hele nærmiljøet! Alle elevene og de ansatte ved skolen hadde i lang tid forberedt Mestringsdagen og mange tok for første gang mot til seg og viste fram talentet sitt. Også foreldre, søsken og besteforeldre ble invitert til Mestringsdagen og Vernissagen på skolen etter skoletid. De beundrende blikkene, anerkjennelsen, positive tilbakemeldingene, stoltheten og gleden vi fikk se og høre hos alle deltakerne, elever, ansatte, foresatte og besøkende, over det de fikk se og oppleve gjennom Mestringsdagen var ubeskrivelig og garantert et minne for livet.

borg4

Bildene nedenfor får beskrive det vi fikk se, oppleve og være en del av under Mestringsshowet. Og i tillegg vil jeg anbefale alle å gå inn her: https://www.facebook.com/borgenungdomsskole/videos/461475927362659/?pnref=story og se den lille filmsnutten som Borgen skole har laget fra dagen. Her får dere også oppleve og se det som foregikk under Vernissagen om ettermiddagen.

Tusen takk til Borgen ungdomsskole og alle dere fantastiske menneskene der for en stor og minnerik dag sammen med dere!

borg2

Konferansierene Tobias og Christoffer hadde en herlig avslappende, uhøytidelig og humoristisk stil som smittet over på publikum.

borg1

Ragnhild, Sara og Anna satte stemningen for resten av showet med sin framføring av låten Impossible av James Arthur.

borg3

Kreativ, vakker og sensuell dans av talentene Tina og Mozayan!

borg5

Underholdende og morsom performance av elevene fra Sal & Scene i 9. trinn.

borg6

Mestringsungdom Linn Siri fortalte om sin reise og viste samtidig fram noen av sine flotte tegninger og bilder på storskjerm.

borg7

Linn Siri ønsket at også hennes venninner sine bilder skulle presenteres og hjalp fire av dem til å mot til seg og vise sine tegninger til hele skolen! BT intervjuet Nora og Rikke mens deres bilder ble vist fram på storskjerm. Fra v: Linn Siri, Nora, BT, Rikke, Anja og Stephanie.

borg8

10. klassebandet, Jacob, Håkon, Josephine, Dino og Rebekka hadde en vakker framføring av låten «God only knows».

borg9

Konkurranse hører også med og her ble både lærere og elever utfordret – målet var å spise opp mengder med marsmallows, marsipanbrød og lakrissnor på kortest mulig tid… Vokser det litt i munnen tro? 😉

borg10

Nok en vakker og flott danseoppvisning, denne gang framført av tre talentfulle jenter: Andrea, Dina og Sharmaja!

borg11

For første gang i sitt liv gikk Håkon ut på scenen og spilte gitar foran ett publikum! Imponerende modig og for et talent! Sammen med Josephine framførte de låten «I`m Yours». Sterkt og vakkert!

borg19

Elisabeth viste gjennom sin filmsnutt at hun har et stort talent innenfor Tissue! Hele salen holdt pusten og et unisont «wow» fra publikum bekreftet hvor imponerende hennes framføring var!

borg13

Jacob tok over mikrofonen og sang seg inn i hjertene til hele salen med «Baby you’re so classic»!

borg17

Fotballtriksing av 10. klasse:-)

borg14

Vill jubel og hylende supportere fylte salen da to av Stabæk sine fotballspillere og MOT-ambassadører, Jørgen Hammer og Birger Meling, uventet dukket opp på scenen! 

borg15

Showet ble avsluttet med MOT-sangen som allsang på engelsk, og med Sara og Naledi som forsangere!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.