Meny
Meny

Imponerende, mangfoldige og euforiske Borgen!

Den positive energien sydet, smilene og latteren satt løst og beundrende og anerkjennende blikk ble generøst delt ut da Mestringsreisen kom til Borgen.

Ord blir rett og slett fattige når en skal beskrive Mestringsdagen 16. april på Borgen ungdomsskole!

Mestringsdagen ble en dag for hele nærmiljøet! Alle elevene og de ansatte ved skolen hadde i lang tid forberedt Mestringsdagen og mange tok for første gang mot til seg og viste fram talentet sitt. Også foreldre, søsken og besteforeldre ble invitert til Mestringsdagen og Vernissagen på skolen etter skoletid. De beundrende blikkene, anerkjennelsen, positive tilbakemeldingene, stoltheten og gleden vi fikk se og høre hos alle deltakerne, elever, ansatte, foresatte og besøkende, over det de fikk se og oppleve gjennom Mestringsdagen var ubeskrivelig og garantert et minne for livet.

borg4

Bildene nedenfor får beskrive det vi fikk se, oppleve og være en del av under Mestringsshowet. Og i tillegg vil jeg anbefale alle å gå inn her: https://www.facebook.com/borgenungdomsskole/videos/461475927362659/?pnref=story og se den lille filmsnutten som Borgen skole har laget fra dagen. Her får dere også oppleve og se det som foregikk under Vernissagen om ettermiddagen.

Tusen takk til Borgen ungdomsskole og alle dere fantastiske menneskene der for en stor og minnerik dag sammen med dere!

borg2

Konferansierene Tobias og Christoffer hadde en herlig avslappende, uhøytidelig og humoristisk stil som smittet over på publikum.

borg1

Ragnhild, Sara og Anna satte stemningen for resten av showet med sin framføring av låten Impossible av James Arthur.

borg3

Kreativ, vakker og sensuell dans av talentene Tina og Mozayan!

borg5

Underholdende og morsom performance av elevene fra Sal & Scene i 9. trinn.

borg6

Mestringsungdom Linn Siri fortalte om sin reise og viste samtidig fram noen av sine flotte tegninger og bilder på storskjerm.

borg7

Linn Siri ønsket at også hennes venninner sine bilder skulle presenteres og hjalp fire av dem til å mot til seg og vise sine tegninger til hele skolen! BT intervjuet Nora og Rikke mens deres bilder ble vist fram på storskjerm. Fra v: Linn Siri, Nora, BT, Rikke, Anja og Stephanie.

borg8

10. klassebandet, Jacob, Håkon, Josephine, Dino og Rebekka hadde en vakker framføring av låten «God only knows».

borg9

Konkurranse hører også med og her ble både lærere og elever utfordret – målet var å spise opp mengder med marsmallows, marsipanbrød og lakrissnor på kortest mulig tid… Vokser det litt i munnen tro? 😉

borg10

Nok en vakker og flott danseoppvisning, denne gang framført av tre talentfulle jenter: Andrea, Dina og Sharmaja!

borg11

For første gang i sitt liv gikk Håkon ut på scenen og spilte gitar foran ett publikum! Imponerende modig og for et talent! Sammen med Josephine framførte de låten «I`m Yours». Sterkt og vakkert!

borg19

Elisabeth viste gjennom sin filmsnutt at hun har et stort talent innenfor Tissue! Hele salen holdt pusten og et unisont «wow» fra publikum bekreftet hvor imponerende hennes framføring var!

borg13

Jacob tok over mikrofonen og sang seg inn i hjertene til hele salen med «Baby you’re so classic»!

borg17

Fotballtriksing av 10. klasse:-)

borg14

Vill jubel og hylende supportere fylte salen da to av Stabæk sine fotballspillere og MOT-ambassadører, Jørgen Hammer og Birger Meling, uventet dukket opp på scenen! 

borg15

Showet ble avsluttet med MOT-sangen som allsang på engelsk, og med Sara og Naledi som forsangere!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging