Meny
Meny

For en start i Sirdal!

Turneens første stopp etter påskeferien ble en suksess. Ungdommene leverte både fra salen og på scenen.

Etter påskeferien starta MOT-turneen april i Sirdal kommune. Sola strålte om kapp med sola i den vakre fjellbygda. Ungdommene i salen responderte fra første stund, og fikk oppleve sang, dans og filmframvisning.

sirdal2

Imponerende danseoppvisning!

sirdal3

Full sal – og fullt trøkk i Sirdal!

Signerte på scenen

Sirdal kommune har vært med i MOT lenge, men i går signerte Sirdal Videregående skole også en splitter ny avtale med MOT. Rektor sa at MOT vil bli et viktig satsingsområde for dem framover. Det at MOT springer ut fra toppidrettens verdier er en ekstra bonus for skolen som er en rein idrettsskole.

– Det er en stolt regionleder som står her i dag. Jeg gleder meg til å få med Sirdal VGS på laget, sa Martin Aas fra scenen til stor jubel fra publikum som bestod av elever både fra ungdomsskolene i bygda og fra Sirdal VGS.

Takk til Gjensidigestiftelsen som gjør MOT-turneen mulig.

Følg MOT-turneen på instagram @mot_norge og #mot2015

Og på snapchat; mot_norge

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging