Meny
Meny

For en dag!

Modige ungdommer, ambassadørbesøk og stor stemning da MOT-turneen var på Dysjaland skole.

Da MOT-bussen rullet inn på skoletunet til Dysjaland skole i Sola kommune var MOT-flagget allerede heist i flaggstanga. Det er liten tvil om at det jobbes godt med MOT her. Med mange lokale innslag, tre dyktige konferansierer og hele 50 ungdommer i koret fikk ungdommene virkelig vist seg fram fra scenen.  Men det var ikke bare fra scenen at Dysjaland-ungdommen leverte; publikum sang med på MOT-sangen og løftet de som stod på scenen.

IMG_3238

MOT-musiker Kenneth sammen med det stooore koret fra Dysjaland skole.

 

Storfint besøk

Det ble satt en turnerekord under dagens show, og det var antall ambassadører som var på besøk. Arild, Makthar og Samuel fra MOTs ambassadørlag Viking FK tok turen innom Dysjaland, og var svært populære på autografstanden etter showet. De er bevisst sin rolle som forbilder, og inviterte ungdommene på deres hjemmekamp mot Tromsø til helgen.

IMG_3286

Lang kø foran presseveggen etter dagens show. Viking-spillerne og musikerne fikk det travelt med både bildetaking og autografskriving

 

Team Coop-Østerhus er også et av MOTs ambassadørlag. Oscar, Kristian, Fredrik og Håvard var ute på en seks timer lang treningstur – og tok seg tid til å komme innom skolen for å hilse på ungdommene, ta litt bilder og bli intervjuet fra scenen, før de måtte sykle videre.

IMG_3290

Ungdommene var raskt borte hos syklistene fra Team Coop-Østerhus for å få ta bilder sammen med dem

Vi takker Dysjaland skole, Viking FK, Team Coop-Østerhus og alle de fantastiske ungdommene som gjorde dette til en helt spesiell dag på turneen.

Takk til Gjensidigestiftelsen som gjør turneen mulig.

Følg MOT-turneen på instagram; @mot_norge og #mot2015, eller på snapchat; mot_norge

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging