Meny
Meny

«Vi gleder oss til å få bidra i det viktige arbeidet MOT gjør»

I 2015 skal Kristiansund Ballklubb spille med MOT-logoen på ryggen

På midtbanen av Kristiansund Stadion signerte KBK og MOT fredag 6.mars en ambassadøravtale for sesongen 2015. Med dette blir KBK det tiende laget som skal spille med MOT-logo på ryggen.

Viktig samarbeid

Tove Berget, som er leder for administrasjon og økonomi i KBK er glad for samarbeidet.

– Kristiansund BK er veldig glade for å få muligheten til å samarbeide med MOT. Det er en organisasjon som har mange av de samme verdiene som vi streber etter og siden Kristiansund er MOT-kommune var det en perfekt match. Vi gleder oss til å utvikle samarbeidet og til å få være med å bidra i det viktige arbeidet MOT gjør, sier Berget.

Sterk lokal forankring

MOT er sterkt representert på Nordmøre og at Kristiansund Ballklubb nå blir med på MOT-laget vil forsterke arbeidet lokalt og sentralt.

– Dette er så stort for oss. Vi vet at forbilder er viktig for at MOT skal nå inn til ungdom, og forbildene som ungdommene møter i hverdagen kan ha en enorm effekt. Kristiansund er en kommune som jobber svært godt med MOT; de har flere signalbærere og et sterkt lokalt MOT-team. Å kunne jobbe sammen med spillerne her vil bety mye. Vi er svært stolte over å ha med KBK på laget og gleder oss til 2015, sier ambassadøransvarlig Ingrid Ness Rolland.

Les mer om signeringen og hva KBK-spillerne tenker om samarbeidet på i Tidens Krav;  http://www.tk.no/KBK_spiller_p__lag_med_MOT-5-51-39091.html

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging