Meny
Meny

Mestringstalentiade på Ytrebygda

Fredag 13/3 var det Mestringsdag på Ytrebygda skole i Bergen, og det ble litt av en talentiade.

Det ble virkelig en kjempedag med aktiviteter, utstilling og show!

Ungdom med MOT på skolen hadde laget forskjellige «vinn på minuttet»-aktiviteter til stor glede for alle elevene. Her var aldri smilene og latteren langt unna :o)

Vinn på minuttet

Det var stilt ut flotte elevarbeider i tegning hvor motivene bl.a. var hånd og skotøy.

Hele skolen samlet seg for mestringsshow i foajeen, og for et show og for et publikum!!!

Herlig publikum

Mestringsshowet ble ledet trygt av Maria og John Paul (JP) fra 10.trinn.

Første innslag var en gruppe fra Sal og scene på 9.trinn. De sang og spilte en topp versjon «Love me again» av John Newmann. Martin på bass, Mathea Mari på trommer, Isak og Håvard på gitar, Olav på piano, Thomas, Magnus og Fredrik på rytmeinstrumenter, Edgar på keyboard og Kimia, Maria, Andrine og Rebecca på vokal.

Sal og scene 9 kl

Den samme gruppen tok en låt til «Hjerteknuser» av Kaizers orchestra og det låt virkelig bra! Her hadde de rulert litt på hvem som gjorde hva og nå var det Magnus, Lukas, Maria, Rebacca og Håvard som var vokalister. Thomas hadde tatt bassen og Martin overtok gitaren.

Så var det Victoria og Erica fra 10. trinn som overtok mikrofonene og sang og spilte «Run» av Elsa og Emilie. Det låt rett og slett vakkert!

Victoria og Erica

Neste på scenen var Ingrid og Marte fra 8.trinn. De spilte og sang «Try» av Colbie Caillat. De fremførte låta på en måte som garantert hadde gjort Colbie Caillat stolt! En utrolig flott fremføring!

Ingrid og Marte

Så var det duket for piano og vokal ved henholdsvis William og Rebecca. De leverte «I have nothing» av Whitney Houston. Snakk om gåsehud! Det er ikke mange som kan synge en slik låt men Rebecca beviste at hun har en stemme som maaaaaange kan beundre!

William og Rebecca

Så kom Bjørn Tore opp på scenen og snakket litt om Mestringsreisen og ønsket velkommen opp på scenen til Mestringsungdom Andreas. De fleste på skolen vet veldig godt at Andreas er en meget dyktig seiler men ikke mange visste at han hadde et stort musikalsk talent. Han satte seg ned med gitar og sang og spilte «Smallbump» av Ed Sheeran til publikums store, store begeistring!

Andreas in action

Andreas fikk så opp flere fra Sal og scene i 10. trinn og de fremførte 2 låter til slutt; «Thinking out loud» og «I see fire» En skikkelig god dose med Ed Sheeran på slutten av konserten altså :o)

Olivia spilte trommer, Andrine på bass, Adrian H. på gitar, William på piano og Victoria, Andreas, Thea og Amalie på vokal. På siste låta var også Maren med på vokal.

Sal og scene 10 kl

Fredag den 13. mars 2015 – kort oppsummert: Kunne uten problemer møtt 100-vis av sorte katter og gått under utallige stiger etter en slik Mestringsdag som vi fikk oppleve på Ytrebygda skole!

Les mer om Mestringsreisen her.

Vil du ha MOT til din skole? Les her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.