Meny
Meny

Mestringstalentiade på Ytrebygda

Fredag 13/3 var det Mestringsdag på Ytrebygda skole i Bergen, og det ble litt av en talentiade.

Det ble virkelig en kjempedag med aktiviteter, utstilling og show!

Ungdom med MOT på skolen hadde laget forskjellige «vinn på minuttet»-aktiviteter til stor glede for alle elevene. Her var aldri smilene og latteren langt unna :o)

Vinn på minuttet

Det var stilt ut flotte elevarbeider i tegning hvor motivene bl.a. var hånd og skotøy.

Hele skolen samlet seg for mestringsshow i foajeen, og for et show og for et publikum!!!

Herlig publikum

Mestringsshowet ble ledet trygt av Maria og John Paul (JP) fra 10.trinn.

Første innslag var en gruppe fra Sal og scene på 9.trinn. De sang og spilte en topp versjon «Love me again» av John Newmann. Martin på bass, Mathea Mari på trommer, Isak og Håvard på gitar, Olav på piano, Thomas, Magnus og Fredrik på rytmeinstrumenter, Edgar på keyboard og Kimia, Maria, Andrine og Rebecca på vokal.

Sal og scene 9 kl

Den samme gruppen tok en låt til «Hjerteknuser» av Kaizers orchestra og det låt virkelig bra! Her hadde de rulert litt på hvem som gjorde hva og nå var det Magnus, Lukas, Maria, Rebacca og Håvard som var vokalister. Thomas hadde tatt bassen og Martin overtok gitaren.

Så var det Victoria og Erica fra 10. trinn som overtok mikrofonene og sang og spilte «Run» av Elsa og Emilie. Det låt rett og slett vakkert!

Victoria og Erica

Neste på scenen var Ingrid og Marte fra 8.trinn. De spilte og sang «Try» av Colbie Caillat. De fremførte låta på en måte som garantert hadde gjort Colbie Caillat stolt! En utrolig flott fremføring!

Ingrid og Marte

Så var det duket for piano og vokal ved henholdsvis William og Rebecca. De leverte «I have nothing» av Whitney Houston. Snakk om gåsehud! Det er ikke mange som kan synge en slik låt men Rebecca beviste at hun har en stemme som maaaaaange kan beundre!

William og Rebecca

Så kom Bjørn Tore opp på scenen og snakket litt om Mestringsreisen og ønsket velkommen opp på scenen til Mestringsungdom Andreas. De fleste på skolen vet veldig godt at Andreas er en meget dyktig seiler men ikke mange visste at han hadde et stort musikalsk talent. Han satte seg ned med gitar og sang og spilte «Smallbump» av Ed Sheeran til publikums store, store begeistring!

Andreas in action

Andreas fikk så opp flere fra Sal og scene i 10. trinn og de fremførte 2 låter til slutt; «Thinking out loud» og «I see fire» En skikkelig god dose med Ed Sheeran på slutten av konserten altså :o)

Olivia spilte trommer, Andrine på bass, Adrian H. på gitar, William på piano og Victoria, Andreas, Thea og Amalie på vokal. På siste låta var også Maren med på vokal.

Sal og scene 10 kl

Fredag den 13. mars 2015 – kort oppsummert: Kunne uten problemer møtt 100-vis av sorte katter og gått under utallige stiger etter en slik Mestringsdag som vi fikk oppleve på Ytrebygda skole!

Les mer om Mestringsreisen her.

Vil du ha MOT til din skole? Les her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging