Meny
Meny

Mestringsmangfold i Etne

Det ble en flott mestringsdag i Etne hvor det ble vist fram et rikt mangfold av talenter.

I foajeen hadde Ungdom med MOT laget en egen MOT-spot hvor de solgte diverse MOT-effekter til inntekt for lokalt MOT-arbeid.

MOT-spot

Etter at MOT til å leve-sangen hadde runget gjennom kinosalen mens publikum satt seg innledet Andrea konserten med å spille en aldeles nydelig versjon av «Kiss the rain» på flygel. Det ga en nesten magisk stemning allerede i starten av showet!

Andrea1

Johanne Hundseid som er Signalbærer med MOT ledet oss gjennom konserten/ showet på en mesterlig måte og fortalte både hva MOTs Mestringsreise handler om og hva MOT betyr for henne.

Johanne

Johanne overlot scenen til Etne skulekorps med dirigent Kjetil Hjort Lillegraven. Korpset blomstrer som aldri før og som i år kan feire 60-års jubileum! De spilte «Easy pop suite» og det låt virkelig bra! En virkelig flott klang i korpset! Emma som er Etne sin mestringsungdom spiller flügelhorn i korpset.

Etne skulekorps

Så var det duket for en soloprestasjon bak vokalmikrofonen. Kristin sang nydelig «A thousand years» foran en fullsatt og veldig lydhør forsamling.

Kristin

Fra Skånevik skule var hele 7. trinn på scenen og leverte en knallflott versjon «The sun»!

7 trinn

Bjørn Tore fikk så låne scenen og mikrofonen og ønsket velkommen opp til mestringsungdom Emma til stor applaus fra salen. Emma sang «Count on me» på en mesterlig måte mens BT spilte gitar til. Publikum var tydelig veeeeeeldig fornøyd og Emma sang kjempeflott!

Emma synger

Etter Emma var det tid for «stand-up-fortelling». Mathias leste opp sin egen fortelling «Skriket i mørket» og det skulle ikke forundre oss om denne karen blir å se på en nasjonal scene om noen år. For et formidlingstalent!

Mathias

Andrea satte seg bak flygelet igjen og det var tid for nok en liten «magistund» når hun spilte «River flows in you». Andrea har visstnok ikke spilt lenge piano men det er tydelig at tangentene og Andrea er ett! Vakkert!

Et klasse-band fra 9. trinn stilte sporty opp selv om vokalisten var blitt syk. Jonas, Marco og Aleksander fikk det virkelig til å svinge med sin versjon av «Grease lightning» Her fikk også Bjørn Tore lov til å være stand-in på bass.

Grease

Konserten ble avsluttet med MOT-sangen med Emma på vokal sammen med 19 stk Ungdom med MOT og BT på gitar. Det ble en veldig flott avslutning på et mangfoldig og flott mestringsshow. Vel blåst til Etne for en flott presentasjon av noen av alle talentene som bor i Etne!

MOT-sangen11

Vi reiste hjem med stoooooooooooore smil om munnen og fikk bekreftet at Etne er virkelig et Lokalsamfunn med MOT!

Les mer om Mestringsreisen her.

Vil du og ha MOT til din skole? Les her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.