Meny
Meny

Mestringsmangfold i Etne

Det ble en flott mestringsdag i Etne hvor det ble vist fram et rikt mangfold av talenter.

I foajeen hadde Ungdom med MOT laget en egen MOT-spot hvor de solgte diverse MOT-effekter til inntekt for lokalt MOT-arbeid.

MOT-spot

Etter at MOT til å leve-sangen hadde runget gjennom kinosalen mens publikum satt seg innledet Andrea konserten med å spille en aldeles nydelig versjon av «Kiss the rain» på flygel. Det ga en nesten magisk stemning allerede i starten av showet!

Andrea1

Johanne Hundseid som er Signalbærer med MOT ledet oss gjennom konserten/ showet på en mesterlig måte og fortalte både hva MOTs Mestringsreise handler om og hva MOT betyr for henne.

Johanne

Johanne overlot scenen til Etne skulekorps med dirigent Kjetil Hjort Lillegraven. Korpset blomstrer som aldri før og som i år kan feire 60-års jubileum! De spilte «Easy pop suite» og det låt virkelig bra! En virkelig flott klang i korpset! Emma som er Etne sin mestringsungdom spiller flügelhorn i korpset.

Etne skulekorps

Så var det duket for en soloprestasjon bak vokalmikrofonen. Kristin sang nydelig «A thousand years» foran en fullsatt og veldig lydhør forsamling.

Kristin

Fra Skånevik skule var hele 7. trinn på scenen og leverte en knallflott versjon «The sun»!

7 trinn

Bjørn Tore fikk så låne scenen og mikrofonen og ønsket velkommen opp til mestringsungdom Emma til stor applaus fra salen. Emma sang «Count on me» på en mesterlig måte mens BT spilte gitar til. Publikum var tydelig veeeeeeldig fornøyd og Emma sang kjempeflott!

Emma synger

Etter Emma var det tid for «stand-up-fortelling». Mathias leste opp sin egen fortelling «Skriket i mørket» og det skulle ikke forundre oss om denne karen blir å se på en nasjonal scene om noen år. For et formidlingstalent!

Mathias

Andrea satte seg bak flygelet igjen og det var tid for nok en liten «magistund» når hun spilte «River flows in you». Andrea har visstnok ikke spilt lenge piano men det er tydelig at tangentene og Andrea er ett! Vakkert!

Et klasse-band fra 9. trinn stilte sporty opp selv om vokalisten var blitt syk. Jonas, Marco og Aleksander fikk det virkelig til å svinge med sin versjon av «Grease lightning» Her fikk også Bjørn Tore lov til å være stand-in på bass.

Grease

Konserten ble avsluttet med MOT-sangen med Emma på vokal sammen med 19 stk Ungdom med MOT og BT på gitar. Det ble en veldig flott avslutning på et mangfoldig og flott mestringsshow. Vel blåst til Etne for en flott presentasjon av noen av alle talentene som bor i Etne!

MOT-sangen11

Vi reiste hjem med stoooooooooooore smil om munnen og fikk bekreftet at Etne er virkelig et Lokalsamfunn med MOT!

Les mer om Mestringsreisen her.

Vil du og ha MOT til din skole? Les her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging