Meny
Meny

Mestringsdag med varme og sjarme

Mestringsdagen på Olsvikåsen videregående skole 11. mars ble en flott dag med mye varme.

Det er helt tydelig at kultur- og miljøarbeid står sterkt på denne skolen!

Fra 10 til 12 var det lagt opp til rebusløp for alle VG1-elevene som Ungdom med MOT ved skolen hadde laget. Deretter var det felles lunsj for alle elevene før Mestringsshowet i gymsalen.

Rektor ønsket alle velkommen og overlot ordet til dagens konferansierer Sindre og Agathe. Disse to ledet showet på en mesterlig måte!

ols2

Skolebandet bestående av Lena på vokal, Hege på vokal og gitar, Christoffer på trommer og Mestringsungdom Kristina på bass leverte tre låter for oss. Snakk om flott skoleband! Her satt låtene, instrumentene og stemmene som et skudd. Dette låt veldig, veldig bra!

Skolebandet

Etter skolebandet ble Kristina intervjuet om sin reise til MOT-camp og litt om hvordan det hadde vært å være med på Mestringsreisen.

Kristina på bassgitar

Opp på scenen kom så to personer fra Ambassadørlaget Brann; Carl Erik Torp og Marcus Pedersen. De fortalte litt rundt hva som var viktig for at de skulle prestere på høyt nivå, hva de la i MOT til å bry seg, hvordan det var å spille fotballkamp for oppimot 18.000 tilskuere hvor Marcus fortalte klart og tydelig at han var mer nervøs nå enn foran en fullsatt stadion. De snakket også om hvordan de forberedte seg før kamp og Carl Erik fortalt litt om sin største omveltning i livet i 2011 da hjertet stoppet under en kamp og han måtte legge aktiv fotballkarriere på hylla. Carl Erik fortalt om hvor viktig det var med alle meldingene, telefonene, alle hilsningene fra både venner, kollegaer og ikke minst motspillere fra fjern og nær. Hvor viktig det var at de brydde seg!

Brann på scenen

Så kom spørsmålet om hvem som var best, Messi eller Ronaldo? Marcus sa Ronaldo og Carl Erik svarte Messi og det var tydelig at begge to hadde folk i salen som var enige med de :o)

En fullsatt gymsal

Etter den fine praten med Brannspillerne var det tid for premieutdeling til de som vant rebusløpet og utdeling av blomst til alle som hadde vært med på å gjøre sceneshowet mulig. Så var det klart for et «ekstranummer» til slutt med skolebandet. Bjørn Tore fra MOT hadde utfordret de tidligere på dagen til å avslutte med MOT-sangen og jommen tok de ikke utfordringen! Det var kun Kristina på bass som hadde vært litt borti sangen på samlingen på MOT-camp, de andre tre hadde aldri sunget eller spilt den før. Men det skulle vise seg å være en «enkel seilas» for disse dyktige musikerne. Til og med Kristina sang for første gang i mikrofon foran en fullsatt sal!

MOT-sangen

Så var det å løpe avgårde Bjørn Tore, Kristina og Anine som hadde sin Mestringsdag ved Olsvik dagen før til NRK-Hordaland for å bli intervjuet på direkten ut på eteren. Kristina og Anine leverte varene der også. Skulle tro de var vant til å være på radio!

Tusen takk til Olsvikåsen vgs, denne dagen har satt seg hos oss!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.