Meny
Meny

Mestringsdag med varme og sjarme

Mestringsdagen på Olsvikåsen videregående skole 11. mars ble en flott dag med mye varme.

Det er helt tydelig at kultur- og miljøarbeid står sterkt på denne skolen!

Fra 10 til 12 var det lagt opp til rebusløp for alle VG1-elevene som Ungdom med MOT ved skolen hadde laget. Deretter var det felles lunsj for alle elevene før Mestringsshowet i gymsalen.

Rektor ønsket alle velkommen og overlot ordet til dagens konferansierer Sindre og Agathe. Disse to ledet showet på en mesterlig måte!

ols2

Skolebandet bestående av Lena på vokal, Hege på vokal og gitar, Christoffer på trommer og Mestringsungdom Kristina på bass leverte tre låter for oss. Snakk om flott skoleband! Her satt låtene, instrumentene og stemmene som et skudd. Dette låt veldig, veldig bra!

Skolebandet

Etter skolebandet ble Kristina intervjuet om sin reise til MOT-camp og litt om hvordan det hadde vært å være med på Mestringsreisen.

Kristina på bassgitar

Opp på scenen kom så to personer fra Ambassadørlaget Brann; Carl Erik Torp og Marcus Pedersen. De fortalte litt rundt hva som var viktig for at de skulle prestere på høyt nivå, hva de la i MOT til å bry seg, hvordan det var å spille fotballkamp for oppimot 18.000 tilskuere hvor Marcus fortalte klart og tydelig at han var mer nervøs nå enn foran en fullsatt stadion. De snakket også om hvordan de forberedte seg før kamp og Carl Erik fortalt litt om sin største omveltning i livet i 2011 da hjertet stoppet under en kamp og han måtte legge aktiv fotballkarriere på hylla. Carl Erik fortalt om hvor viktig det var med alle meldingene, telefonene, alle hilsningene fra både venner, kollegaer og ikke minst motspillere fra fjern og nær. Hvor viktig det var at de brydde seg!

Brann på scenen

Så kom spørsmålet om hvem som var best, Messi eller Ronaldo? Marcus sa Ronaldo og Carl Erik svarte Messi og det var tydelig at begge to hadde folk i salen som var enige med de :o)

En fullsatt gymsal

Etter den fine praten med Brannspillerne var det tid for premieutdeling til de som vant rebusløpet og utdeling av blomst til alle som hadde vært med på å gjøre sceneshowet mulig. Så var det klart for et «ekstranummer» til slutt med skolebandet. Bjørn Tore fra MOT hadde utfordret de tidligere på dagen til å avslutte med MOT-sangen og jommen tok de ikke utfordringen! Det var kun Kristina på bass som hadde vært litt borti sangen på samlingen på MOT-camp, de andre tre hadde aldri sunget eller spilt den før. Men det skulle vise seg å være en «enkel seilas» for disse dyktige musikerne. Til og med Kristina sang for første gang i mikrofon foran en fullsatt sal!

MOT-sangen

Så var det å løpe avgårde Bjørn Tore, Kristina og Anine som hadde sin Mestringsdag ved Olsvik dagen før til NRK-Hordaland for å bli intervjuet på direkten ut på eteren. Kristina og Anine leverte varene der også. Skulle tro de var vant til å være på radio!

Tusen takk til Olsvikåsen vgs, denne dagen har satt seg hos oss!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging