Meny
Meny

Historiske dager i Sør-Afrika

Det ble historiske dager for MOT South Africa med en vellykket Inspirasjonssamling og skolering av 65 nye MOT-medarbeidere.

Torsdag denne uken møttes 150 MOT-medarbeidere og MOT-entusiaster til inspirasjonssamling. En MAGISK samling med mange sterke øyeblikk. Du kan lese mer om denne på Atles blogg.

SKolering PE

For MOT Sør-Afrika ble det skrevet historie da 24 MOT-informatører ble utdannet i Port Elisabeth i Eastern Cape Province denne uken. Dette er det aller første skrittet inn i en ny provins og aller mest er dette historisk og et stort skritt med tanke på ungdommene som nå får MOT på sitt college i Eastern Cape. Samtidig er det et stort skritt med tanke på muligheter for finansiering, da dette er en provins med enda større utfordringer enn Western Cape, og det er derfor større vilje til å bidra økonomisk fra næringsliv og andre.

Skolering aper

Et morsomt «innslag» under skoleringen var for øvrig apekattene som var innom og stjal fra kakefatene!

Vi har også hatt utdanning av 41 nye MOT-informatører i Cape Town. Liksom de som ble skolert i Port Elisabeth var det en svært motivert og entusiastisk gjeng som deltok og tok farvel etter tre dager. Tilbakemeldinger vi hørte var bl. a. «dette er det ungdommene våre trenger», «jeg kan ikke vente med å komme i gang» og «dette har allerede endret mitt liv».

Med 65 nye MOT-medarbeidere og alle de andre som allerede er i full sving, ruler MOT South Africa og skaper resultater og magiske øyeblikk hver eneste dag!

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging