Meny
Meny

Gratulerer Reitangruppens selskaper

I forrige uke offentliggjorde Reitangruppen sine resultater, og årsresultatet for 2014 viste at selskapet er mer solid enn noen gang. MOT gratulerer så mye til våre hovedsamarbeidspartnere!!!

Vi er svært takknemlige for det Reitangruppens selskaper har bidratt med til MOT i 16 år. Uten Reitangruppens selskaper hadde ikke MOT vært det det er i dag. Reitangruppens selskaper har så langt i penger bidratt med over 30 millioner til MOT. Det har gitt MOT mulighet til å styrke mange tusen ekstra ungdommer, og det har skapt varmere og tryggere samfunn. Reitangruppens penger til MOT har løftet MOTs life skills arbeid til nye høyder, og styrket ungdoms mot, bevissthet og inspirasjon – til å leve, bry seg og si nei. Gjennom MOT skaper Reitangruppens selskaper robust ungdom, tryggere miljø og varmere samfunn. Den store finansielle støtten fra Reitangruppens selskaper har også gjort det mulig å gå utenlands med MOT, og det igjen gjør at MOT både redder og forandrer liv til ungdommer utover Norge. «MOT Changed My Life» http://www.mot.no/2015/03/mot-changed-my-life/

MOT er også svært takknemlig for den ydmykheten Reitangruppen og Retitangruppens selskaper har latt MOT få være en verdileverandør, og en viktig ressurs i deres kulturbygging og lederutvikling. Bl.a. har MOT de siste årene vært en del av Reitangruppens Verdi- og lederskole. Odd Reitan har også uttalt i boka «Slik leder de beste» at en viktig del av Reitangruppens filosofi er MOT, og sier bl.a. dette:

«Vi har et kursopplegg som understreker betydningen av mot. Det gjelder å være modig, inkludert motet til å være imot noe. MOT har gjort en kjempejobb med å implementere gode holdninger hos kjøpmennene våre. De kommer ut fra foredragene som bedre mennesker. De får et helt annet perspektiv på det de driver med. Da snakker de ikke butikk i det hele tatt, men det å være menneske og ha gode holdninger.»

MOT er også svært takknemlig for de verdifulle mentorene lederne i Reitangruppen er, og har vært, for MOTs ledelse. For MOT er det viktig å bruke minst mulig penger på administrasjon, og mest mulig på kjerneaktivitet som skaper robuste ungdommer, tryggere miljø og varmere samfunn. Reitangruppen har gjennom sparring og mentoring hjulpet MOT med rendyrking, lave kostnader og effektive struktur, logistikk og systemdrift.

MOT verdsetter også stort den energien og det motet som er i Reitangruppens selskaper. Det gir energi å samarbeide med så mange inspirerende ledere og medarbeidere som er i Reitangruppens selskaper.

Kjære Reitangruppen og Reitangruppens selskaper. Gratulerer med gode resultater. Tusen takk for den mentor og energikilde dere har vært for MOT i 16 år. Tusen takk for at vi får være verdileverandør til dere. Tusen takk for det unike sosiale engasjementet dere viser gjennom samarbeidet med MOT.

Atle, Magnus, Dag Otto på Landøya eldresenter MOT t.å glede 07

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.