Meny
Meny

Energi og mestring i godt lag

Det ble en Mestringsdag fylt av energi og mestring på Sandgotna skole 12/3.

Ungdom med MOT hadde lagt opp til og hadde ansvar for forskjellige aktiviteter for alle elevene slik som bordtennis, cageball, fotballspillturnering, sjakk (1 mot 9), karaoke m.m. før Mestringsshow i gymsalen. Det var også en flott utstilling av tegninger og en egen fotoutstilling som prydet veggene i hovedinngangen.

 

Bordtennis

Karaoke1

Sandgotnas sjakkmester

Tegning

Foto

Det var tydelig at aktivitetene falt i smak og elevene viste stort engasjement.

TeaterUnder lunsjen for Mestringsungdom Nora og foresatte m.fl. fikk vi jommen servert «stunt-teater» også! Utrolig stilig og flott gjennomført!

Scenerigg

Gymsalen ble rigget til av ungdommene og det ble gjort klar for storinnrykk av alle elevene

Snakk om energisk publikum!

Det var til tider umulig og høre hva som ble sagt og det hadde nok vært en fin ting om publikum kunne vært litt roligere når det ble snakket i mikrofonen…. Men snakk om å løfte de som opptrådte på scenen! Publikum ga alt for alle som opptrådte og det var til tider «stadionstemning»! En herlig energi som smittet over på de på scenen og vi skal nok lete lenge etter å finne et bedre publikum på «kort applaus-jubel»!

The Girlz

Det ble mange flotte innslag fra scenen med «The Girlz» og Sal og scene fra 8. trinn. Det var også premieutdeling til de som hadde deltatt i tegnekonkurranse hvor MOT var ett av temaene.

Premieutdeling

Det ble delt ut flotte MOT-premier til mange men den «gjeveste» prisen (uansett tema) gikk til Julie for sin flotte tegning. Et virkelig talent og et meget uttrykksfullt bilde!

Nora

Konserten ble avsluttet med en flott opptreden av mestringsungdom Nora. Hun sang først deler av «Umbrella» av Rihanna.

På siste innslag fikk hun med seg Heidi, Malene og Marie på en kjempeflott akustisk versjon av «Halo» av Beyonce. Her viste Nora at hun kan mer enn å synge flott, hun er en meget habil gitarist også. Og med tre vokalvenninner som virkelig viste at de behersket vokalkunsten de også ble det et topp avslutningsnummer!

Halo

Tusen takk for en virkelig minnerik og energifylt Mestringsdag på Sandgotna!

Vil du og ha MOT på din skole? Les mer her.

Les mer om Mestringsreisen her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging