Meny
Meny

Energi og mestring i godt lag

Det ble en Mestringsdag fylt av energi og mestring på Sandgotna skole 12/3.

Ungdom med MOT hadde lagt opp til og hadde ansvar for forskjellige aktiviteter for alle elevene slik som bordtennis, cageball, fotballspillturnering, sjakk (1 mot 9), karaoke m.m. før Mestringsshow i gymsalen. Det var også en flott utstilling av tegninger og en egen fotoutstilling som prydet veggene i hovedinngangen.

 

Bordtennis

Karaoke1

Sandgotnas sjakkmester

Tegning

Foto

Det var tydelig at aktivitetene falt i smak og elevene viste stort engasjement.

TeaterUnder lunsjen for Mestringsungdom Nora og foresatte m.fl. fikk vi jommen servert «stunt-teater» også! Utrolig stilig og flott gjennomført!

Scenerigg

Gymsalen ble rigget til av ungdommene og det ble gjort klar for storinnrykk av alle elevene

Snakk om energisk publikum!

Det var til tider umulig og høre hva som ble sagt og det hadde nok vært en fin ting om publikum kunne vært litt roligere når det ble snakket i mikrofonen…. Men snakk om å løfte de som opptrådte på scenen! Publikum ga alt for alle som opptrådte og det var til tider «stadionstemning»! En herlig energi som smittet over på de på scenen og vi skal nok lete lenge etter å finne et bedre publikum på «kort applaus-jubel»!

The Girlz

Det ble mange flotte innslag fra scenen med «The Girlz» og Sal og scene fra 8. trinn. Det var også premieutdeling til de som hadde deltatt i tegnekonkurranse hvor MOT var ett av temaene.

Premieutdeling

Det ble delt ut flotte MOT-premier til mange men den «gjeveste» prisen (uansett tema) gikk til Julie for sin flotte tegning. Et virkelig talent og et meget uttrykksfullt bilde!

Nora

Konserten ble avsluttet med en flott opptreden av mestringsungdom Nora. Hun sang først deler av «Umbrella» av Rihanna.

På siste innslag fikk hun med seg Heidi, Malene og Marie på en kjempeflott akustisk versjon av «Halo» av Beyonce. Her viste Nora at hun kan mer enn å synge flott, hun er en meget habil gitarist også. Og med tre vokalvenninner som virkelig viste at de behersket vokalkunsten de også ble det et topp avslutningsnummer!

Halo

Tusen takk for en virkelig minnerik og energifylt Mestringsdag på Sandgotna!

Vil du og ha MOT på din skole? Les mer her.

Les mer om Mestringsreisen her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.