Meny
Meny

En uforglemmelig Mestringsdag på Olsvik skole

Olsvik skole valgte å gjøre denne dagen til en dag hvor alle skulle få oppleve mestring på forskjellige plan.

10. mars var nærområdet prydet med flotte selvlagde MOT-bannere som virkelig lagde en flott ramme rundt skolen. Snakk om synliggjøring!

Dagen var fylt av forskjellige aktiviteter som elevene kunne være med på før Mestringsshowet; bl.a. sjakk, bygging av ballongbil, matgruppe, gitarundervisning, hjelpe til på forskjellige trinn, scenearbeider, diverse opplegg innenfor kunst og håndverk og noen hadde til og med meldt seg på til å løpe 1 mil og andre igjen tur opp Stolzekleiven (En skikkelig bratt «klatretur»!) En gruppe hadde sågar reist på fisketur.

Matgruppa lagde lunsj til alle elevene på 7.-10. trinn. Elevene fra 1.-6. Fikk servert grillmat ute 🙂

Det var laget en flott natursti/rebusløype for elevene av Ungdom med MOT på skolen.

olsv2

Det ble avholdt to mestringskonserter, en for 1.-6. trinn og en for 7.-10. trinn.

Det var imponerende å se hvordan elevene hadde jobbet for å lage en topp konsert. Her var det fordelt ansvar ut til elever på alle områder, scene, lyd, lys, konferansierer og artister. Det var tydelig at her var det brukt mange timer på forberedelse og klargjøring!

Begge konsertene ble en skikkelig innertier med kjempeflott publikum begge gangene.

Når publikum kom inn ble stemningen satt av Maren, Madelene, Isabel, Renate og Lisa som hadde en halsbrekkende oppvisning i cheerleading. For noen spenstige talenter!

olsv4

Rektor Rune ønsket velkommen til konsert og overlot scenen til konferansierene John René og Camilla som loset hos gjennom konserten på en profesjonell måte.  olsv5

Første innslag var Henriette som trollbandt oss med sin flotte versjon av «Half a heart» av One direction. 5 - Andrine og Helene sang flott samstemt

Neste på scenen var Andrine og Helene som sang «A-team» av Ed Sheeran på en flott og samstemt måte. 6 - En fantastisk danseoppvisning

Vijintha og Hanan hadde en flott danseoppvisning som både inneholdt etniske og moderne elementer. Imponerende bra! 7 - Mestringsungdom Anine trollbant oss alle

Etter danseshowet var det mestringselev Anine som skulle i ilden. Dette var hennes første store opptreden men det skulle en ikke tro. Hun sang «Sweather weather» av The Wamps helt uten musikk (a cappella) fjellstøtt og overbeviste alle i publikum at hun virkelig hører hjemme på en scene og bak en mikrofon! Dette var sterkt!

8 - Utrolig flott Nirvana-opptreden av Anine og Ulrikke

Anine var ikke dårligere enn at hun tok en sang til og fikk denne gangen med seg Ulrikke på gitar. De leverte en knall versjon av «Where did you sleep last night» av Nirvana. Det er ikke hver dag en hører dagens unge synger slike sanger!

9 - Topp avslutning med MOT-sangen

Konserten ble avsluttet på en utrolig flott måte med MOT-sangen med Ulrikke, Andrea og Anine på hovedvokal sammen med Henriette, Helene og Andrine. Det var til og med antydning til allsang blant publikum! 🙂

10 - Rektor takker alle som har bidratt til showet foran og bak scenen

Rektor takket til slutt alle aktører for en flott og inspirerende konsert.

Tusen, tusen takk til Olsvik skole for en uforglemmelig Mestringsdag!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.