Meny
Meny

– Vi er veldig glade for å bli en del av MOT-laget

I høst ble Alexander Kristoff MOT-ambassadør. Nå følger laget «hans» etter som MOT-ambassadørlag.

I forbindelse med en treningssamling i Spania ble Team Coop-ØsterHus offisielle MOT-ambassadører, og skal sykle med MOT-logoen på brystet fra 2015. Alexander Kristoff er en av eierne på sykkellaget.

– Fra første møtet med gutta skjønte jeg at dette er et lag som har det som skal til for å være MOT-ambassadører; høflige, bevisste og seriøse. Alle tok meg i hånda og presenterte seg som den største selvfølgelighet, det er sånne ting som jeg legger merke til. Jeg gleder meg til å samarbeide med dem framover og vet at de vil forsterke vårt budskap, sier ambassadøransvarlig i MOT Ingrid Ness Rolland.

2015-01-27 12.10.23

Regjerende Norgesmester Tormod Hausken og ambassadøransvarlig i MOT Ingrid Ness Rolland

Team Coop-ØsterHus er det fjerde sykkellaget som nå er MOT-ambassadører.

– Sykkel er en fin idrettsgren for oss å samarbeide med. Det er virkelig et lagspill hvor man er avhengig av alle på laget. Norske syklister er utøvere som vi ønsker å bli assosiert med, da de er gode forbilder på å ha MOT til å leve og jobbe hardt, samtidig som de må spille på lag med hverandre. Nå har vi fire sykkellag som MOT-ambassadører; Team Joker, Team Sparebanken Sør og Team Ringerikskraft.  I tillegg skal vi, sammen med vår samarbeidspartner Uno-X ,være med på Tour of Norway og Tour Des Fjords. Det blir et spennende sykkel-år, og jeg gleder meg veldig, avslutter Ness Rolland.

dyrnes krister

Krister Hagen og Kristian Dyrnes lader opp til sesongstart

Roy Hegreberg som er Sportdirektør for Team Coop-ØsterHus og Daglig leder for Tour Des Fjords er glad for samarbeidet.

– Vi er veldig glade for å bli en del av MOT laget, i Team Coop ØsterHus er vi veldig beviste på at vår utøvere er rollemodeller og vi ønsker å gi dem noen gode verdier, og være med å utvikle menneskene og ikke bare ryttere. MOT gjør et viktig arbeid og det ønsker vi å være med å støtte, samtidig som vi selv også blir mer beviste i våre roller og den påvirkningen vi har på andre. Vi er stolte av å kunne si at vi er en del av MOT laget sammen med mange andre flotte idrettsutøvere og lag.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging