Meny
Meny

Talenter på MOT-Camp

Mandag 16. februar møtte tre spente ungdommer opp på MOT-camp for å starte på sin mestringsreise.

Jon Fredrik, Johanne og Kristina ga virkelig av seg selv disse to dagene og bekreftet så tydelig for omgivelsene at de har mange talenter, både skjulte og noen litt tydeligere.

Det å møte andre ukjente og samtidig skulle by på seg selv, krever noe av enhver av oss.

Disse tre skulle ikke bare jobbe tett i to dager men også forholde seg aktivt til mange andre ungdommer som var på Signalbærersamling samtidig. Her fant de tonen raskt!

Bilde 1

Noe av det mestringsungdommene jobbet med var bl.a. å samarbeide musikalsk for å kunne presentere noe i fremføring dagen etterpå. Andre temaer var tips og triks i forhold til hvordan en «tar scenen», hvordan en kan forberede seg på en god måte for å prestere best mulig. Det å trene på å se situasjoner fra forskjellige perspektiver var også et viktig tema.

Samlingen ble avsluttet med en minikonsert tilhørerne nok sent kommer til å glemme! Her viste alle de tre ungdommene at de hører hjemme på en scene og de viste også talenter tilhørerne overhodet ikke forventet!

Tusen, tusen takk for to fantastiske dager og nå gleder vi oss stort til å oppleve disse tre ungdommene i aksjon på Mestringsdagene sine!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging