Meny
Meny

MULIG eller UMULIG?

«Intet blir så uopprettelig forsømt som den anledningen som byr seg daglig»

Dagens sitat i Adressa er fra Marie Von Ebner-Eschenbach.

Synes sitatet er en veldig bra påminnelse på tre ting:

  • Carpe Diem! Grip dagen! Lev her og nå! Vær til stede!
  • Se etter mulighetene og ta vare på mulighetene selv om du ikke er helt sikker på hvordan du skal håndtere det i første omgang. Fokuser positivt!
  • Akkurat i dag, gjennom vår action, væremåte og kommunikasjon, kan vi alle være den forskjellen verden og andre mennesker trenger. Det kan være en bitteliten ting, som vi synes er uvesentlig, som betyr enormt for andre. Vis kjærlighet! Vis respekt! Gi ros! Vær en god rollemodell!

Alle tre punktene kan handle om svært små ting, men de bittesmå tingene kan bety enormt mye. Se på denne filmen, og få spesielt med deg slutten: https://www.youtube.com/watch?v=8iSCGwRShzw

Filmen er også et godt symbol på at ting kan virke umulig… helt til det blir gjort.

I går kveld hadde jeg en trivelig middag med en annen av MOTs stiftere, nemlig min gode venn Dag Otto Lauritzen. Vi har i år jubileum på 20 års vennskap. Han har vært en stor motivator for meg i disse 20 årene, og jeg tror at han omtrentlig hver gang vi har vært sammen har innprentet disse ordene til meg: «Alt er mulig, det umulige tar bare litt lengre tid». Han selv er et levende bevis på det.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging