Meny
Meny

Kjempesamling i Steinkjer

Det var mye positiv energi i rommet da ungdommer fra Steinkjer, Inderøy og Mære videregående skoler gjennomførte felles Ungdom med MOT-skolering på Steinkjer vgs.

Mandag og tirsdag denne uka viste nord-trønderske ungdom virkelig hvor mye bra som bor i dem. Nesten femti ungdommer møtte spente opp for å lære mer om MOT og bli skolert som Ungdom med MOT. Det ble to fantastiske dager med engasjement, refleksjoner og diskusjoner. Rektor ved Steinkjer vgs, Bente Svenning, åpnet skoleringen på herlig vis og fortalte hvor viktig jobben ungdommene skal gjøre er for skolen. MOT-informatørene Monica og Kristin fra Steinkjer vgs, og Siv og Roger fra Inderøy vgs fikk oppleve ungdommene i fri utfoldelse gjennom blant annet presentasjoner og rollespill, og ungdommene hadde mange innspill til hva man kan gjøre på skolene sine for blant annet å skape en god skolestart for nye vg1-elever.

– To fantastiske dager med herlige ungdommer. Så kult å se så mange ungdommer som virkelig ønsker å gjøre en forskjell, og bidra til å skape en veldig god kultur på skolen sin. Kan ikke gjøre annet enn å smile når man er sammen med denne gjengen, sier Sverre Ræder i MOT.

IMG_1123

Ungdommene kastet seg ut i reflekterende øvelser

IMG_1127

Her må det samarbeides!

IMG_1132

Kreativt rollespill om å være raus

 

Vi ønsker de nye Ungdom med MOT fra Inderøy, Mære og Steinkjer videregående skoler velkommen på laget.

 

Les mer om Ungdom med MOT her.

Vil din skole også bli med på MOT-laget? Les mer her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging