Meny
Meny

Vestvågøy – stor på talenter!

Det ble en minnerik dag for alle som deltok på Mestringsdagen på Svarholt skole i Vestvågøy tirsdag 27. januar. For en gjeng med talenter!

Dagen inneholdt konkurranser, kunstutstilling av elever fra 9. og 10. trinn, felles storlunsj for elever, skolens ansatte og kommuneledelse, MOT-foredrag for lærerne og et sceneshow som spilte på hele følelsesregisteret hos publikum.

En imponerende bukett talenter entret scenen under Mestringskonserten, fra joik, sang, gitarspill, og piano til kortfilmframvisning. Her stod mestring i fokus og ungdommene støttet hverandre og viste at det å unne og beundre står høyt i kurs. Mestringsdagen beviste at Vestvågøy satser på et lokalmiljø og et samfunn der barn og unge skal få leve ut drømmene sine og sin kreativitet!

Tusen takk for en energigivende og herlig dag sammen med alle dere i Vestvågøy!

vest1

Konferansierene og Ungdom med MOT, Mathilde Mørk og Sofie Vikjord geleidet oss elegant gjennom Mestringsshowet.

vest2

Ordfører Jonny Finstad åpnet showet med å fortelle om sin egen «angst» for å snakke til en forsamling da han første gang stilte som ordførerkandidat. Øvelse gjør mester!

vest3

Anna Jakobsen framførte «Gulatgo» – en vakker joik.

vest5 

Ern Onpan hadde en nydelig versjon av «Jealous».

vest6

Trioen Ern, Laila Sofie og Anna framførte sin egen versjon av «Let it be».

vest4

Johanne Angelsen spilte piano og sang to sanger bl.a «Try» – vakkert og sjelsettende!

vest7

Sindre Rønning Olsen fortalte om sin lidenskap for kortfilm. Vi fikk se en av dem som viste Sindre sin kreativitet og talent for filmproduksjon.

vest8

Emma Strait og Marie Lindgård målbandt publikum med sine framføringer av «We are young», «More than words» og «A thousand years».

vest9

Mestringsungdom Elena Hammer fikk tårene til å trille og hårene til å reise seg da han framførte først «Har du fyr» akkompagnert av Bjørn Tore på gitar og deretter «Bound to you» og «You lost me» sammen med Trond på gitar, Jørn på slagverk og kjæresten Adrian på gitar og bass.

vest10

Som seg hør og bør, framførte et kor av Ungdom med MOT, MOT-sangen som avslutning på et forrykende show!

Les mer om hva Mestringsreisen er her.

Vil du også ha MOT på din skole? Les her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.