Meny
Meny

TUSEN, TUSEN TAKK!!!

Sist lørdags kveld/natt opplevde jeg min livs største overraskelse, nemlig å få Idrettsgallaens hederspris.

Det er først når jeg skriver dette på mandags morgen, 1,5 døgn senere, det begynner å gå opp for meg hva det er vi har fått. Jeg vet det er en personlig hederspris, men jeg skriver «vi» fordi dette er en gedigen «lagseier». Det er en enorm anerkjennelse til MOT.

En ting er å ha en ide og en tanke om noe, men noe helt annet er å sette det ut i livet. Derfor vil jeg trekke frem noen som har vært avgjørende for at MOT er der MOT er i dag:

Johann Koss var sammen med meg initiativtaker til MOT, og vi kunne også tatt med Sigrun som en initiativtaker. Disse to var med, og har vært med helt siden ideen, på å utvikle og virkeliggjøre tankene. Uten disse to ville det aldri vært et MOT. Derfor var det så magisk å motta en slik pris sammen med min beste venn Johann Koss. Vi har delt enormt mange gledesøyeblikk og tunge stunder de 30 årene vi har vært venner. Derfor var det magisk å ha Sigrun sittende i salen. Hun er verdens beste på å gjøre meg god, og i tillegg står hun så godt alene – enten det er lederrollen i MOT eller på andre områder. Jeg elsker disse to menneskene enormt høyt.

I 1997 stiftet vi MOT under VM på Ski i Trondheim. Stifterne var foruten Johann og meg, Rune Bratseth og Dag Otto Lauritzen. De har vært fantastiske styremedlemmer og mentorer helt siden starten på MOT. De har betydd enormt mye for meg, og for MOT.

MOT har aldri verden lyktes uten næringslivspartnere, finansiering og mentorer. Tusen takk til MOTs samarbeidspartnere.

MOT har aldri verden lyktes uten ildsjeler og medarbeidere – nåværende og historiske – sentralt og lokalt. Tusen takk!

MOT har aldri verden lyktes uten ledere, både styremedlemmer og operativ ledere– nåværende og historiske – sentralt og lokalt. Tusen takk!

MOT har aldri verden lyktes uten sparringspartnere og playmakere – nåværende og historiske – sentralt og lokalt. Dem har spilt meg og andre gode. Tusen takk!

MOT har aldri verden lyktes uten ungdom og deres støttespillere. Skoler og nærmiljø. Kommuner og lokalsamfunn.

Tusen takk til alle som har bidratt til det MOT er i dag. Tusen takk for at dere gjør meg god i min rolle. Tusen takk for at jeg har fått inspirere innimellom. Tusen takk for at jeg har fått være streng innimellom. Tusen takk for at jeg har fått leke. Tusen takk for at jeg får lov til å jobbe hardt, disiplinert, fokusert og målrettet sammen med dere. Tusen takk for alle menneskene som har vært rundt meg i oppveksten, på skøytebanen og i MOT for at dere har vært rause og vært på en sånn måte at jeg har slappet av og sluppet å føle at jeg hele tiden må balansere på flink-linen. Det er så mange mennesker som har gjort det lett for meg å være utviklingsfokusert fremfor flinkfokusert. Og det har gjort det enda lettere å være innovativ, være intens, være ivrig og tråkke i salaten.

Tusen takk til alle på MOT-laget!

Tusen takk til alle dere som unner og beundrer – både på MOT-laget og utenfor MOT-laget!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet