Meny
Meny

TUSEN, TUSEN TAKK!!!

Sist lørdags kveld/natt opplevde jeg min livs største overraskelse, nemlig å få Idrettsgallaens hederspris.

Det er først når jeg skriver dette på mandags morgen, 1,5 døgn senere, det begynner å gå opp for meg hva det er vi har fått. Jeg vet det er en personlig hederspris, men jeg skriver «vi» fordi dette er en gedigen «lagseier». Det er en enorm anerkjennelse til MOT.

En ting er å ha en ide og en tanke om noe, men noe helt annet er å sette det ut i livet. Derfor vil jeg trekke frem noen som har vært avgjørende for at MOT er der MOT er i dag:

Johann Koss var sammen med meg initiativtaker til MOT, og vi kunne også tatt med Sigrun som en initiativtaker. Disse to var med, og har vært med helt siden ideen, på å utvikle og virkeliggjøre tankene. Uten disse to ville det aldri vært et MOT. Derfor var det så magisk å motta en slik pris sammen med min beste venn Johann Koss. Vi har delt enormt mange gledesøyeblikk og tunge stunder de 30 årene vi har vært venner. Derfor var det magisk å ha Sigrun sittende i salen. Hun er verdens beste på å gjøre meg god, og i tillegg står hun så godt alene – enten det er lederrollen i MOT eller på andre områder. Jeg elsker disse to menneskene enormt høyt.

I 1997 stiftet vi MOT under VM på Ski i Trondheim. Stifterne var foruten Johann og meg, Rune Bratseth og Dag Otto Lauritzen. De har vært fantastiske styremedlemmer og mentorer helt siden starten på MOT. De har betydd enormt mye for meg, og for MOT.

MOT har aldri verden lyktes uten næringslivspartnere, finansiering og mentorer. Tusen takk til MOTs samarbeidspartnere.

MOT har aldri verden lyktes uten ildsjeler og medarbeidere – nåværende og historiske – sentralt og lokalt. Tusen takk!

MOT har aldri verden lyktes uten ledere, både styremedlemmer og operativ ledere– nåværende og historiske – sentralt og lokalt. Tusen takk!

MOT har aldri verden lyktes uten sparringspartnere og playmakere – nåværende og historiske – sentralt og lokalt. Dem har spilt meg og andre gode. Tusen takk!

MOT har aldri verden lyktes uten ungdom og deres støttespillere. Skoler og nærmiljø. Kommuner og lokalsamfunn.

Tusen takk til alle som har bidratt til det MOT er i dag. Tusen takk for at dere gjør meg god i min rolle. Tusen takk for at jeg har fått inspirere innimellom. Tusen takk for at jeg har fått være streng innimellom. Tusen takk for at jeg har fått leke. Tusen takk for at jeg får lov til å jobbe hardt, disiplinert, fokusert og målrettet sammen med dere. Tusen takk for alle menneskene som har vært rundt meg i oppveksten, på skøytebanen og i MOT for at dere har vært rause og vært på en sånn måte at jeg har slappet av og sluppet å føle at jeg hele tiden må balansere på flink-linen. Det er så mange mennesker som har gjort det lett for meg å være utviklingsfokusert fremfor flinkfokusert. Og det har gjort det enda lettere å være innovativ, være intens, være ivrig og tråkke i salaten.

Tusen takk til alle på MOT-laget!

Tusen takk til alle dere som unner og beundrer – både på MOT-laget og utenfor MOT-laget!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.