Meny
Meny

Ni nye klare for klasserommet

Det var ni glade og fornøyde MOT-informatører som ble sertifisert på Hammer skole i Lørenskog tirsdag.

MOT er svært opptatt av å ha de riktige ildsjelene på plass for å drive MOT-arbeidet i kommunene. MOT-informatørene, som er de som gjennomfører besøkene i klassene, går gjennom både rekrutteringssamtale og en fire-dagers skolering før de kommer på sertifiseringa. På sertifiseringa får MOT-informatøren prøve seg i klasserommet, og får grundige tilbakemeldinger i etterkant.

Gratulerer til de nye sertifiserte!

hammer

Fra venstre: Anna Elisabeth Tveit Rogde, Sande kommune, Stine Antonsen, Nedre Eiker kommune, Astrid Elisabeth Aston Blindheim, Sula, Anette Black, Gol kommune, Linda Loeng, Elverum kommune, Finn-Terje Bøe, Gol kommune, Jan-André Olsen, Nedre Eiker kommune og Marianne Gromstad, Elverum vgs. Kristian Pedersen fra Lørenskog var ikke tilstede da bildet ble tatt.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet