Meny
Meny

– MOT er min hjerteorganisasjon

I jula hadde tidligere MOT-elev Martine Næss Sorthe et sterkt leserinnlegg på trykk om MOT i Romsdals budstikke. Les det fantastiske innlegget her.

Martine har hatt MOT på skolen i Gjemnes kommune, som er et Lokalsamfunn med MOT. Etter å ha lest om Odin-saken tidligere i høst, bestemte hun seg for å skrive om hvorfor hun mener MOT bør få nå ut til enda flere skoler og kommuner, og om hvordan hun oppfattet MOT-arbeidet i sin ungdomstid.

Jeg har vært heldig som har stått på mine egne bein og tatt positiv nytte av utestengingen jeg gjennomgikk på barneskolen for så å bli så selvstendig og trygg som jeg er i dag. Det er det ikke alle som blir, kjære dere. Det er flere enn dere kan forestille dere som akkurat nå sliter på en eller annen måte i ungdomstiden. Vi var heldige på min skole som hadde et MOT-team som gjorde ungdommene robuste og tok klassemiljøet seriøst. Jeg kan ikke forklare hvor mye MOT har hatt effekt på oss som medmennesker og enkeltindivider. Etter tre år på Batnfjord ungdomsskole var resultatet en sterkere, mer moden og reflektert Martine.

Les hele innlegget hos Romsdals budstikke her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging