Meny
Meny

– Med stolthet at vi har fått Viking med på laget

Det ble en historisk dag torsdag, da Viking ble MOTs nye ambassadørlag.

– Det er med stolthet at vi nå får med Viking som ambassadørlag, og jeg er helt sikker på at vi sammen kommer til å forsterke hverandres arbeid. Viking har utrolig mange og gode prosjekter innenfor deres samfunnsengasjement, og tar sin rolle som samfunnsaktør på alvor. At Viking nå blir et MOT-lag vil forsterke MOTs budskap overfor de 65 000 ungdommene som har MOT på skolen, så i dag jubler vi høyt, sier Ingrid Rolland, som har ansvar for MOTs ambassadørlag.

viking1

MOT vil styrke våre samfunnsprosjekter

– Det føles veldig naturlig for oss å få med MOT som en samarbeidspartner, da deres arbeid sammenfaller med mye av det som Viking setter fokus på i sitt samfunnsrelaterte engasjement. MOT vil være med på å styrke og utvikle vårt produkt innenfor samfunnsprosjekter, og kanskje kan Viking også være med på å videreutvikle MOTs konsept, sier Svein Fjælberg i Viking FK.

MOT har i dag åtte ambassadørlag i fotball, sjekk de ut her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet