Meny
Meny

Hun omfavner flere med én arm enn med to

For et par dager så jeg filmen Soul Surfer, en inspirerende film basert på en sann historie. Bethany Hamilton er en amerikansk og profesjonell surfer som ble verdenskjent etter at hun overlevde et hai-angrep der hun mistet den venstre armen sin. Etter at hun klarte å overvinne de alvorlige og ødeleggende skadene hun ble påført fortsatte hun med surfing. Bethanys styrke og besluttsomhet gjør at hun snur tragedie til fremgang og samtidig gir håp til andre. I intervjuer har hun utttalt at om hun hadde fått mulighet til å få tilbake den andre armen så ville hun ikke hatt den. “I would still lose it because I can embrace more people now, than I ever could with both.”

Snakk om å skape sin egen rettferdighet. Snakk om gjøre sitt handicap til en gave – for seg selv og andre. Forbilledlig! Inspirerende!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet