Meny
Meny

Første UMM-skolering i 2015!

Mandag og tirsdag gikk den aller første Ungdom med MOT-skoleringen av stabelen for 2015. Ikke var det bare årets første, men det var også tidenes første UMM-skolering ved Numedal vgs. Det ble en fantastisk samling.

12 ungdommer ved Numedal vgs møtte spente første dag etter juleferien opp til to dagers UMM-skolering. MOT-rektor Siri hadde lagt opp til to innholdsrike dager, med å starte dag 1 på MOT-rommet ved skolen, før turen gikk videre til Torsetlia med kveldsaktiviteter og overnatting. På dag 1 fikk ungdommene et dypere dykk inn i MOTs verktøy hvor det ble gode diskusjoner og refleksjon. Dagen ble avsluttet på Torsetlia hvor de ble utfordret på en gruppeoppgave å lage mat ute. Ved, kull, råvarer og noen hjelpemidler ble utdelt, resten måtte ungdommene selv løse og organisere seg imellom. Dette utførte de med glans og det ble et godt måltid før det ble snacks, latter og underholdning utover kvelden. UMM Nils Ole dro fram gitaren og viste fram et stort talent!

– En engasjert og reflektert gjeng, som ikke er redd for å by på seg selv! Kjempebra opplegg over to dager og ungdommene har vært ivrige og tatt utfordringene på strak arm, sier Sverre Ræder i MOT.

 

IMG_0944

Kreativt rollespill om MOT!

IMG_0956

Bålansvarlig Nils Ole passer godt på flammene.

IMG_0990

Kveldskos! 

 

Vi ønsker de nye Ungdom med MOT hjertelig velkommen på laget!

Liv Åsne, Sebjørn, Emilie, Marie, Inga, Julie, Nils Ole, Kristina, Mikael, Åsne, Ruth og Jenny!

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet