Meny
Meny

– Forbilder vi er stolte av å ha med oss

Tirsdag signerte Marion Ravn og Christian Ingebrigsten avtalen som gjør de til MOT-ambassadører i et år til. – Dette er to veldig gode forbilder, sier Tore Sandnes.

Artistene Marion Ravn og Christian Ingebrigsten har begge to vært med som MOT-ambassadører i en rekke år. Marion, som snart er ute med nytt album, var i fjor både med på skolebesøk og på MOT-kalenderen. Christian var som vanlig gjesteartist på MOT-turneen.

– Dette er to gode forbilder vi er stolte av å ha med oss, og som gjennom årene har blitt utrolig viktige for MOT. Marion har en unik standing i musikkmiljøet, og har bygd seg en karriere som det virkelig står respekt av. Christian har vært med oss siden A1-tiden, og med sin oppriktige og varme væremåte påvirker han både ungdom og voksne han møter positivt, sier Tore Sandnes, som har ansvaret for artistambassadørene.

chirstianfeb

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet