Meny
Meny

Et show av de sjeldne

Sandnessjøen US og VGS i Alstahaug leverte et proft og forrykende show da Mestringsreisen kom på besøk onsdag 28. januar.

Mestringsdag med STORE bokstaver er vel bare en antydning på hva vi fikk oppleve onsdag da Sandnessjøen us og vgs i Alstahaug gjennomførte sin dag der mestring sto i fokus! På ungdomsskolen hadde de lagt til rette for et utall aktiviteter der ungdommene fikk testet sine grenser og oppleve mestring. Etter en felles lunsj for alle elevene ved ungdomsskolen og videregående skole i Stamneshallen var det duket for Mestringsshow – et show av de sjeldne!

En forrykende turnoppvisning startet showet etterfulgt av det ene proffe musikknummeret etter det andre. Ord blir små når en skal beskrive de fantastiske, herlige, vakre, nydelige, tøffe og rå opplevelsene vi fikk underveis i konserten.  Avslutningen med MOT-sangen foran et publikum som hyllet artistene med et bølgende lyshav, ga frysninger fra topp til tå – det var rett og slett MAGISK!

Tusen takk til alle dere fantastiske, gjestfrie og positive menneskene i Sandnessjøen for en uforglemmelig dag sammen med dere!

P1060382

Spektakulær turnoppvisning med 13 turnjenter som viste en imponerende kroppsbeherskelse!

P1060388

Marcus og Edith mestret rollen som konferansierer med glans!

P1060414

Det blodferske bandet bestående av Lorentz, Einar og Teodor framførte en fengende versjon av Surrender.

P1060426

En sterk, vakker og nydelig framføring av sangene «Thinking out Loud» og «A-Team» av Mestringsungdommene Vilde Eide Paul og Marte Flatøy Lindgaard. Snakk om samstemte stemmer!

P1060439

Gabriel Lilleholt serverte musikken ut til publikum gjennom sitt pianospill – var det arvtageren til Leif Ove Andsnes vi fikk oppleve?

P1060446

Snakk om mestring! Lotte tok steget for første gang ut på scenen som solist og viste at hun hadde et stort talent innen både gitar og sang, da hun framførte låten «Windows».

P1060455

Agny tok publikum med storm og fikk hårene til å reise seg da hun sammen med bandet sang «Riptide»

P1060457

Marcus viste at han hadde talent for mer enn å være en fremragende konferansier, da han sang «Sound of Silens» i duett sammen med Frida.

P1060468

Konferansier Edith ville heller ikke være noe dårligere enn sin makker – snakk om sangstemme! Hun hadde en nydelig framføring av «Blue Eyed December».

P1060477

For et band The future Past er! De kastet seg ut i det, da de først framførte «The Story» og deretter våget seg på «Uprising» av Muse. Imponerende!

P1060483

En STOOOR bukett av Ungdom med MOT og MOT-informatørene fra både ungdomsskole og vgs fikk tårene til å trille og hårene til å reise seg, da de avsluttet Mestringsshowet med MOT-sangen!

Vil du lese mer om MEstringsreisen? Trykk her.

Vil du også ha MOT på din skole? Bli MOT-skole her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.