Meny
Meny

Et show av de sjeldne

Sandnessjøen US og VGS i Alstahaug leverte et proft og forrykende show da Mestringsreisen kom på besøk onsdag 28. januar.

Mestringsdag med STORE bokstaver er vel bare en antydning på hva vi fikk oppleve onsdag da Sandnessjøen us og vgs i Alstahaug gjennomførte sin dag der mestring sto i fokus! På ungdomsskolen hadde de lagt til rette for et utall aktiviteter der ungdommene fikk testet sine grenser og oppleve mestring. Etter en felles lunsj for alle elevene ved ungdomsskolen og videregående skole i Stamneshallen var det duket for Mestringsshow – et show av de sjeldne!

En forrykende turnoppvisning startet showet etterfulgt av det ene proffe musikknummeret etter det andre. Ord blir små når en skal beskrive de fantastiske, herlige, vakre, nydelige, tøffe og rå opplevelsene vi fikk underveis i konserten.  Avslutningen med MOT-sangen foran et publikum som hyllet artistene med et bølgende lyshav, ga frysninger fra topp til tå – det var rett og slett MAGISK!

Tusen takk til alle dere fantastiske, gjestfrie og positive menneskene i Sandnessjøen for en uforglemmelig dag sammen med dere!

P1060382

Spektakulær turnoppvisning med 13 turnjenter som viste en imponerende kroppsbeherskelse!

P1060388

Marcus og Edith mestret rollen som konferansierer med glans!

P1060414

Det blodferske bandet bestående av Lorentz, Einar og Teodor framførte en fengende versjon av Surrender.

P1060426

En sterk, vakker og nydelig framføring av sangene «Thinking out Loud» og «A-Team» av Mestringsungdommene Vilde Eide Paul og Marte Flatøy Lindgaard. Snakk om samstemte stemmer!

P1060439

Gabriel Lilleholt serverte musikken ut til publikum gjennom sitt pianospill – var det arvtageren til Leif Ove Andsnes vi fikk oppleve?

P1060446

Snakk om mestring! Lotte tok steget for første gang ut på scenen som solist og viste at hun hadde et stort talent innen både gitar og sang, da hun framførte låten «Windows».

P1060455

Agny tok publikum med storm og fikk hårene til å reise seg da hun sammen med bandet sang «Riptide»

P1060457

Marcus viste at han hadde talent for mer enn å være en fremragende konferansier, da han sang «Sound of Silens» i duett sammen med Frida.

P1060468

Konferansier Edith ville heller ikke være noe dårligere enn sin makker – snakk om sangstemme! Hun hadde en nydelig framføring av «Blue Eyed December».

P1060477

For et band The future Past er! De kastet seg ut i det, da de først framførte «The Story» og deretter våget seg på «Uprising» av Muse. Imponerende!

P1060483

En STOOOR bukett av Ungdom med MOT og MOT-informatørene fra både ungdomsskole og vgs fikk tårene til å trille og hårene til å reise seg, da de avsluttet Mestringsshowet med MOT-sangen!

Vil du lese mer om MEstringsreisen? Trykk her.

Vil du også ha MOT på din skole? Bli MOT-skole her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet