Meny
Meny

– Vi må få MOT til hele Sør-Afrika

34 MOT-informatører fra college og 16 fra ungdomsskole ble utdannet i Cape Town 2.-4. desember, på det som ble en fantastisk skolering.

Det var en flott gjeng, og kvalitetssikringen gjennom intervjuer på forhånd, var helt klart en suksess. De var svært motiverte fra første øyeblikk og tilbakemeldingene var svært gode; Vi må få MOT ut til hele Sør-Afrika; Jeg kan ikke vente med å komme i gang; Dette har gjort meg til en bedre mor for mine barn, og en bedre kone for min mann; Nå skal jeg begynne å skrive sanger igjen, den første laget jeg allerede i bilen hjem fra skoleringen!

Det er så godt å tenke på at disse engasjerte menneskene skal ut og gjøre en forskjell i enda flere sørafrikanske ungdommers liv når de begynner på det nye skoleåret i januar. For, som ei ung jente og Ungdom med MOT fra Cape Town sa til dem; We come from different backgrounds we come with different problems, so when we come to school we don’t know how to act, we don’t know anything, how to be. But people like MOT presenters they give us that courage, they give us that hope. So I just want to say that MOT has been life changing to me!

SA2

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet