Meny
Meny

– For en herlig førjulsbeskjed!

Fredag kom en herlig førjulsbeskjed – MOT får Konica Minoltas julegave i 2014.

Etter iherdig innsats på Facebook av mange MOT-fans, ble det torsdag klart at MOT får Konica Minolta Norges julegavedonasjon for 2014. Donasjonen er på kr 30.000.

– Å støtte et veldedig formål er i tråd med Konica Minoltas sosial profil og passer godt til vår visjon «Giving shape to Ideas», sier Markedssjef Rolf Gunnar Solhaug.

Redusere mobbing og skape trygge miljø

– For en herlig førjulsbeskjed! Med slike gaver kan vi fortsette å styrke motet til norsk ungdom i enda flere skoler rundt om i Norge, for å redusere mobbing og skape trygge miljø. Vi vil sende en stor takk til alle ansatte i Konica Minolta, og til alle som stemte oss frem på Facebook, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

Konica Minolta Business Solutions Norway AS er blant markedslederne innenfor salg av nettverks- og programvareløsninger og printere/multifunksjonsmaskiner som tilbyr kopi, utskrift, skann og faks. Konica Minolta Business Solutions Norway AS ble etablert 1. april 2004, selskapets hovedkontor ligger i Nydalen i Oslo og teller ca. 190 ansatte. 

Les mer på deres egne nettsider.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet