Meny
Meny

-Ydmyk og glad for å bli nominert til en slik pris

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix.

Peter Orry Larsen fra MOTs ambassadørlag Aafk er også i år nominert til MOT-prisen.

– Det er veldig gøy og anerkjennende, både for meg og for AaFK. MOT står sterkt i folks bevissthet i Norge, og at andre liker hva jeg står for og hvordan jeg oppfører meg synes jeg er kjekt. Jeg er ydmyk og glad for å bli nominert til en slik pris, sier Orry Larsen.

De unge trenger noen å se opp til

– De unge trenger noen å se opp til, og de trenger standarder for hvordan man oppfører seg. Å ha noe og noen å strekke seg etter betyr mye for de unges utvikling og deres evne til å gjøre de rette valgene.

– MOT sine verdier er veldig samkjørt med mine verdier. Inkludering, respekt og det å bry seg om andre er rettesnorer som er godt å ha som ballast i det daglige livet, og noe jeg er veldig bevisst på. At vi som fotballspillere fronter MOT er viktig først og fremst fordi vi som rollemodeller er med på å spre viktige verdier videre til de unge. Vi kan gjøre en forskjell og fronter man MOT blir man et godt forbilde. Det er godt å vite, avslutter Ålesundspilleren.

Årets nominasjoner fra tippeligaklubbene som samarbeider med MOT er klare, og lista ser sånn ut:

Jonas Svensson, nominert av Rosenborg BK

Erling Knudtzon, nominert av Lillestrøm SK

Hassan El Fakiri, nominert av SK Brann

Peter Orry Larsen, nominert av Aalesunds FK

Bjørn Inge Utvik, nominert av Sogndal  Fotball

Jon Inge Høiland, nominert av Stabæk

Ørjan Nyland, nominert av Molde FK

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging