Meny
Meny

– Vil bruke min posisjon som forbilde

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix.

Toppsyklist Edvald Boasson Hagen ble lansert som ny MOT-ambassadør på selveste MOT til å glede-dagen. – Jeg vil bruke min posisjon som forbilde, sa han til TV2.

Det var på selveste MOT til å glede-dagen hos God Morgen Norge på TV2 at MOT lanserte sin nye MOT-ambassadør, Edvald Boasson Hagen.

– Jeg vil bruke min posisjon som forbilde til å spre MOTs gode verdier. Jeg var opptatt av å gjøre det jeg ville og prioritere å bli syklist. Jeg håper ungdom i dag også går sin egen vei, sa han til TV2.

Et viktig forbilde

– Edvald er et viktig forbilde for mange ungdom. Gjennom sin oppriktige væremåte og synlighet i en av verdens største sporter er han et kupp å få med som MOT-ambassadør. Vi er så glade for å ha han med, sier Ingrid Rolland, som har ansvar for Idrettsambassadørene.

edvald2

MOT-ambassadør Nils Ingar Aadne og Edvald møtte elever fra Kastellet skole hos TV2.

Vær med på MOTs bildekonkurranse her.

Delta på Facebook her.

Se hvordan MOT-ambassadør Marion Ravn tyvstartet feiringa på Hammer ungdomsskole på torsdag her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging