Meny
Meny

– Vi merker at bygda våkner til liv

Gjerdrum kommune hadde MOT til å glede-dagen på mandag, og det ble en forrykende feiring i hele lokalsamfunnet.

Gjerdum arrangerte MOT til å glede-dagen på mandag denne uka. MOT-ambassadør og verdens beste fotballtrikser, Tobias Brandal Busæt var invitert, toppet en fantastisk dag i kommunen.

For at dere skal få et innblikk i hva MOT til å glede-dagen kan bety ute i kommunene, så viser vi dere like greit hele mailen fra MOT-koordinator i Gjerdrum, Tom Andreas Kristensen.

Jeg har lyst til å gi en liten stemningsrapport fra vår MOT til å glede-dag.  Det har vært en fantastisk dag!! Slitsomt, kjempemorsomt og betydningsfullt!

Vi har fått delt ut boller og kakao til alle ungdomsskoleneeleve på morgenkvisten, hatt et kjempearrangement for MOT og underskriving av vårt mobbemanifest på ungdomsskolen sammen med Tobias Becs (Takk igjen, Ingrid!!), og besøkt og lekt med barna på Veståsen og Ask barneskole – samt Gjerdrum Barnehage og Bekkeberget barnehage.  Vi ble kjempegodt mottatt av alle vi besøkte – og alle 20 MOT-ungdommene koste seg masse i alle gjøremålene i dag.  (se vedlagte bilder).  Tror vi grovt regnet har lekt og skapt glede hos oppimot 450 barn og unge i dag. – Det er mye i ei bygd som Gjerdrum! 🙂

Til slutt i dag besøkte vi omsorgshjemmet og serverte hjemmebakt kake (UMM-erne) og en liten konsert til de gamle der, og avsluttet dagen på Rema 1000 med å servere kundene mandarin og kaker og hjelpe dem med å pakke handleposene osv.

En lang og innholdsrik dag – med et mål;  å gi bygda et ekstra smil i løpet av dagen. Vi klarte nok ikke å få det til hos alle – men hos alle de vi traff, så klarte vi det. Og vi traff MANGE i dag!! 

Vi er så stolte av MOT – og merker virkelig at bygda «våkner» litt til liv rundt dette arbeidet. I dag har vært en stor dag med tanke på å profilere MOT ut i bygda, og få det ut av ungdomsskolen og inn i lokalmiljøet vårt.  Dette blir så utrolig bra fremover!! MOT har virkelig grunnfesta seg i ungdommene her i Gjerdrum – og det har næringsliv, organisasjonene (idrettslag, amatørteater, osv) og kommuneledelsen merket godt i det siste. Vi merker engasjementet for ungdommene og MOT nå i Gjerdrum!! Herlig!

Det er så morsomt å jobbe med noe så bra som MOT!!!

MOT_til_glede_dagen_Gjerdrum_2014-4965

Dagen startet med utdeling av kakao, boller og marshmellows. 

MOT_til_glede_dagen_Gjerdrum_2014-4936

MOT-ambassadør Tobias Brandal Busæt imponerte alle med sine fantastiske trikse-egenskaper.

MOT_til_glede_dagen_Gjerdrum_2014-4852

Tobias ble intervjuet på scenen av Ungdom med MOT.

MOT_til_glede_dagen_Gjerdrum_2014-4879

MOT-kake er selvfølgelig på sin plass!

MOT_til_glede_dagen_Gjerdrum_2014-4981

Ungdom med MOT gledet lokalbefolkningen med å pakke poser på Rema 1000. Herlig!

MOT_til_glede_dagen_Gjerdrum_2014-4986

Ungdom med MOT deler ut kake til glade kunder på Rema 1000.

DCIM106GOPRO

Elvene formet et hjerte – dette ER virkelig MOT til å glede!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.