Meny
Meny

– Vi merker at bygda våkner til liv

Gjerdrum kommune hadde MOT til å glede-dagen på mandag, og det ble en forrykende feiring i hele lokalsamfunnet.

Gjerdum arrangerte MOT til å glede-dagen på mandag denne uka. MOT-ambassadør og verdens beste fotballtrikser, Tobias Brandal Busæt var invitert, toppet en fantastisk dag i kommunen.

For at dere skal få et innblikk i hva MOT til å glede-dagen kan bety ute i kommunene, så viser vi dere like greit hele mailen fra MOT-koordinator i Gjerdrum, Tom Andreas Kristensen.

Jeg har lyst til å gi en liten stemningsrapport fra vår MOT til å glede-dag.  Det har vært en fantastisk dag!! Slitsomt, kjempemorsomt og betydningsfullt!

Vi har fått delt ut boller og kakao til alle ungdomsskoleneeleve på morgenkvisten, hatt et kjempearrangement for MOT og underskriving av vårt mobbemanifest på ungdomsskolen sammen med Tobias Becs (Takk igjen, Ingrid!!), og besøkt og lekt med barna på Veståsen og Ask barneskole – samt Gjerdrum Barnehage og Bekkeberget barnehage.  Vi ble kjempegodt mottatt av alle vi besøkte – og alle 20 MOT-ungdommene koste seg masse i alle gjøremålene i dag.  (se vedlagte bilder).  Tror vi grovt regnet har lekt og skapt glede hos oppimot 450 barn og unge i dag. – Det er mye i ei bygd som Gjerdrum! 🙂

Til slutt i dag besøkte vi omsorgshjemmet og serverte hjemmebakt kake (UMM-erne) og en liten konsert til de gamle der, og avsluttet dagen på Rema 1000 med å servere kundene mandarin og kaker og hjelpe dem med å pakke handleposene osv.

En lang og innholdsrik dag – med et mål;  å gi bygda et ekstra smil i løpet av dagen. Vi klarte nok ikke å få det til hos alle – men hos alle de vi traff, så klarte vi det. Og vi traff MANGE i dag!! 

Vi er så stolte av MOT – og merker virkelig at bygda «våkner» litt til liv rundt dette arbeidet. I dag har vært en stor dag med tanke på å profilere MOT ut i bygda, og få det ut av ungdomsskolen og inn i lokalmiljøet vårt.  Dette blir så utrolig bra fremover!! MOT har virkelig grunnfesta seg i ungdommene her i Gjerdrum – og det har næringsliv, organisasjonene (idrettslag, amatørteater, osv) og kommuneledelsen merket godt i det siste. Vi merker engasjementet for ungdommene og MOT nå i Gjerdrum!! Herlig!

Det er så morsomt å jobbe med noe så bra som MOT!!!

MOT_til_glede_dagen_Gjerdrum_2014-4965

Dagen startet med utdeling av kakao, boller og marshmellows. 

MOT_til_glede_dagen_Gjerdrum_2014-4936

MOT-ambassadør Tobias Brandal Busæt imponerte alle med sine fantastiske trikse-egenskaper.

MOT_til_glede_dagen_Gjerdrum_2014-4852

Tobias ble intervjuet på scenen av Ungdom med MOT.

MOT_til_glede_dagen_Gjerdrum_2014-4879

MOT-kake er selvfølgelig på sin plass!

MOT_til_glede_dagen_Gjerdrum_2014-4981

Ungdom med MOT gledet lokalbefolkningen med å pakke poser på Rema 1000. Herlig!

MOT_til_glede_dagen_Gjerdrum_2014-4986

Ungdom med MOT deler ut kake til glade kunder på Rema 1000.

DCIM106GOPRO

Elvene formet et hjerte – dette ER virkelig MOT til å glede!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet