Meny
Meny

– Vi gleder oss til at disse skal ut i klasserommet

Denne uka ble 14 nye MOT-informatører sertifisert, og er klar for innsats i klasserommet.

Alle MOT-informatører som har vært på skolering må gjennom en sertifisering før de starter arbeidet i klasserommet. Denne uka var 14 kandidater i ilden på Vestlandet og Trøndelag– og det er med stolthet vi kan ønske alle 14 velkommen som MOT-medarbeidere.

– Sertifiseringsdøgnet er en viktig kvalitetssikring av MOT sitt arbeid. Vi får gitt gode tilbakemeldinger til MOT-informatørene, og vi får alltid gode innspill og diskusjoner. Vi gleder oss til at disse skal ut i klasserommet for å styrke ungdoms mot, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

Fisering3

F.v: Tord B. Mathisen (Alstadhaug kommune), Lisbeth Bergum (Blasfjord), Karina Iversen (Alstadhaug), Cecilie Marie Ramsøskar (Skaun), Alisa Andersen (Verran).

fisering2

Margrethe Eide (Bømlo), Daniel Andreas Knoop (Bømlo), Øyvind Feste (Lindås), Regina Vestrheim Njåstad (Austevoll), Inger Hilde Enerstvedt  (Sveio), Ane Sofie Sørdal (Tysvær), Trine Ulla (Hol), Kenneth Trasti-Smestad (Hol).

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet