Meny
Meny

Skapte årets varmeste dag

Mestringsungdom Jasmin tok med seg sin venninne Julia og sammen framførte de Jasmins egen låt som hun hadde skrevet til kjæresten sin. En sjelsettende opplevelse av de sjeldne.

Haugaland vgs fikk æren av å avslutte årets Mestringsreise på selveste MOT til å glede-dagen. Og for en Mestringsdag!

En dag som var fylt med glede, varme, omsorg og humor og ikke minst et mestringsshow uten sidestykke!

Vi, Bjørn Tore og Helene, ble tatt i mot med klemmer i skikkelig MOT til å glede-ånd. Snakk om herlig velkomst! Rundt omkring på skolen var det full aktivitet. Elevene delte ut pepperkaker, smil, klemmer og lapper med positive ord og tilbakemeldinger til alle de møtte. Alle elevene ved hver studieretning hadde egne oppgaver og ansvar for å skape mest mulig glede og dele denne med andre. Her ble alle i nærmiljøet og på skolen inkludert fra barnehagen i nabobygget til alle ansatte ved skolen.

Et imponerende oppmøte av lokale medier forsterket nok opplevelsen til alle som deltok på Mestringsshowet. Mestringsungdommene Rebecca og Jasmin fikk nesten ikke tid til å være med på generalprøven før showet pga alle intervjuene, først lokalradio, så lokale aviser etterfulgt av lokalt TV og  tilslutt dukket sannelig NRK Rogaland også opp!

Showet inneholdt alt fra drilloppvisning, sjonglering, mote-show, frisør-oppvisning, dans, rockeband, ballader, duetter og piano-spill for å nevne noe. Vi lar bildene nedenfor tale for seg, de beskriver både bredden og profesjonaliteten på showet!

Bilder:

haug4

Anna åpnet Mestringsshowet med en nydelig framføring av låta «Someone like You».

haug3

Vakker og imponerende drillframføring av sølvvinner i EM-Drill: Christiana.

haug1

Bandet Final Curtain Call laget stor stemning da de spilte tre egne låter for hylende fans! 

haug2

L. David viste at han hadde både balanse, kroppsbeherskelse og koordinasjonen i orden samtidig som han hadde kontroll på kjegler og baller med mere, under sin sjonglering-oppvisning.

haug5

Mestringsungdom Rebecca sang og spilte Codaline sin sang «All I Want». Ubeskrivelig vakkert!

haug7

Robert som også er trommeslager i bandet Final Curtain Call, viste sin kreativitet og musikalitet da han «dub-stepet» egenkomponerte låter. Kjempetøft!

haug8

Moteshowet og presentasjonen av de ulike studieretningene endte opp med MOT på brystet bokstavelig talt!

haug9

Stilig maskerade-dans av Adrian.

haug10

Ungdom med MOT avsluttet Mestringsshowet med MOT-sangen: MOT til å leve av Kenneth Aksnes.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.