Meny
Meny

– Særdeles viktig å være gode forbilder

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix.

– Det er særdeles viktig å være gode forbilder i en verden der dårlige forbilder lett får flere og større overskrifter, sier Erling Knudtzon, som er nominert til MOT-prisen for fra LSK.

– Det er hyggelig å bli nominert, for det beviser jo at man har gjort noe riktig. Eller er rettere sagt det beviser at andre mener at man har gjort noe riktig og det er jo enda bedre, sier den nominerte LSK-spilleren.

Viktig å være gode forbilder

– Det er viktig fordi de unge ser opp til oss spillere. Vi representerer både klubben, og vi er representanter for en gruppe utøvere som de unge ser opp til. Det særdeles viktig å være gode forbilder i en verden der dårlige forbilder lett får flere og større overskrifter.

– MOT handler for meg om å gjøre egne valg , da du står ovenfor tusenvis av valg hver dag , så kreves det mot å velge riktig for deg selv og andre, avslutter Knudtzon.

Dette skriver klubben i sin nominasjon:

Erling stiller alltid opp på aktiviteter utenfor banen, og tar seg god tid til å snakke med store og små. Han er svært bevisst på at han er en rollemodell, og er nøye med sitt treningsarbeid og har svært sunne holdninger. Han har vist seg frem som en som står frem og ikke gir opp selv om det skulle ”butte i mot” over tid, han pakker ingenting inn og står ”i stormen” med hevet hode. At han også forbereder seg på et liv etter fotballen og nå er ferdig med det året på økonomi/administrasjon på BI med gode karakterer, sier også en del om han som en reflektert ung spiller.   

Årets nominasjoner fra tippeligaklubbene som samarbeider med MOT er klare, og lista ser sånn ut:

Jonas Svensson, nominert av Rosenborg BK

Erling Knudtzon, nominert av Lillestrøm SK

Hassan El Fakiri, nominert av SK Brann

Petter Orry Larsen, nominert av Aalesunds FK

Bjørn Inge Utvik, nominert av Sogndal  Fotball

Jon Inge Høiland, nominert av Stabæk

Ørjan Nyland, nominert av Molde FK

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging