Meny
Meny

Magisk Mestringsshow på Numedal vgs

Fengende rapp fra duoen Blackskin og Birdnest.

Mestringsdagen på Numedal VGS ble en positiv og energigivende opplevelse for alle som deltok, både som publikum og som aktører på scenen

Mestringsdagen på Numedal vgs 5. november, ble komprimert til MOT-foredrag og Mestringsshow for ansatte og elever ved skolen. Mestringsungdom Liv Åsne Johansen tok steget og beveget seg langt utenfor sin komfortsone og sang for første gang foran ett publikum. Hun fikk med seg venninnen Inga Borge på MOT-sangen der de sang ett vers hver og avsluttet med en duett på siste verset. Det ble en magisk opplevelse både for henne og alle som var tilstede i Numedalshallen.

Mestringsshowet inneholdt foruten MOT-sangen, et variert repertoar som konferansier Andrea H. Dahle hadde stålkontroll på. Inga viste at hun kunne mer enn å synge da hun framførte en vakker ballade på piano. Nils Ole Håvardsrud briljerte på gitar med Gareth Evans sin tolkning av Stay With Me og memories av Tobias Raucher. Showet ble avsluttet av de to talenfulle rapperne Black Skin (Jeremiah) og Birdnest (Latix) som fikk hele salen til å klappe unisont til sine sanger. Etter showet ble det servert nydelige nystekte vafler og kaffe/saft til alle sammen!

Tusen takk til dere alle på Numedal vgs for den fantastiske velkomsten vi fikk og for et flott show!

num1

Liv Åsne og Inga synger MOT-sangen og setter stemninga for resten av Mestringsshowet!

num2

Inga sang og spilte på strengene til hvert enkelt publikum med sin særegne stemme og imponerende pianospill.

num3

Har Numedal vgs Norges beste gitarist? Nils Ole tok pusten fra de fleste med sine gitarferdigheter. En STOR musiker og formidler!

Vil din skole også bli med på MOT-laget? Trykk her.

Les mer om Mestringsreisen her.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging