Meny
Meny

Shell/7-Eleven og Geir Schau knuste verdensrekorden!

Den nye verdensrekorden i bilvask ga 472.800 kroner til MOT!

Nå er det altså klart; fredag 7.november ble kjøpmennene i Shell/7-Eleven og Geir Schau fra Morgenklubben på Radio Norge verdensmester i bilvask!

Viktig støtte til arbeid med ungdom 

Reitan Convenience, som eier Shell/7-Eleven-kjeden, er hovedsamarbeidspartner til MOT, og har støttet organisasjonens arbeid siden 1999. Foruten å bidra med midler arbeider Reitan Convenience også for økt kjennskap til MOT.

– For en dag det ble! Vi er utrolig takknemlige for de midlene som har kommet inn. Det gjør at vi kan spre MOTs budskap til enda flere ungdommer, og på den måten skape flere trygge ungdomsmiljø. Vårt samarbeid med Shell/7-Eleven og Reitan Convenience er helt unikt, og dette rekordforsøket har gitt oss viktig oppmerksomhet og viktige midler. En stor takk til alle kjøpmenn som bidro, Radio Norge, og til alle som vasket bilen sin, sier leder i MOT, Atle Vårvik.

Verdensrekordforsøket ble gjennomført i samarbeid med Geir Schau og Morgenklubben på Radio Norge, Nokas og Turtle Vask.

– Dette er helt rått! Vi har sett et vanvittig engasjement blant kjøpmenn, medarbeidere og publikum på stasjonene. Vi lovte å gi 25 kroner til MOT per bil vi klarte å vaske, og når vi nå har klart å slå rekorden dobler vi dette beløpet. Det betyr over 400 000 kroner til MOT. Da smaker det ekstra godt å bli verdensmester, sier regionssjef i Shell/7-Eleven, Kenneth C. Olsen i en pressemelding.  Dette hadde ikke vært mulig uten Radio Norge og Geir Schau, som virkelig har klart å mobilisere sine lyttere til å hjelpe oss å slå verdensrekorden og samtidig støtte en god sak, avslutter Olsen

 

Les mer hos 7-Eleven.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging