Meny
Meny

Inspirerende UMM-skolering på Tingvoll

De aller første Ungdom med MOT på Tingvoll og Oppdal videregående skoler ble denne uka skolert! Og de imponerte stort!

Det var duket for to herlige dager på Tingvoll for ungdommer fra Tingvoll vgs og Oppdal vgs. Ungdommer fra Oppdal, sammen med MOT-informatørene Torkel og Teodor, hadde tatt turen over fylkesgrensa til Tingvoll. Det ble tilsammen 13 spente ungdommer som møttes på mandag og de imponerte stort med sitt engasjement. Dette var første gang skolene skolerte UMM på videregående skole, og denne gjengen satte en høy standard. Ordfører og rektor åpnet det hele sammen med MOT-informatør Jens Magne. MOT-informatør Olav Gjøvik stakk også turen innom. Det ble en fantastisk to dagers-samling, med aktiviteter på kveldstid som pizzabaking med MOT-koordinator Christin fra Tingvoll og volleyball.

– Tingvoll Kommune er en erfaren MOT-kommune som har vært med siden starten og det er veldig kult at de nå er i gang med UMM på videregående skole. Samarbeidet med Oppdal vgs som er en fersk MOT-skole har vært veldig positivt og det så etterhvert ut som ungdommene hadde kjent hverandre hele livet. Det har vært utrolig artig å få komme til Tingvoll og være med å skolere disse herlige ungdommene, sier Sverre Ræder i MOT.

IMG_0651

Ungdommene lager livsskjoldet sitt

IMG_0657

Emma leder an «sau-flokken»

IMG_0665

Det ble pizzabaking på kvelden. Jakob var meget fornøyd med pizzaen han laget!

 

Vi ønsker de nye UMM velkommen på laget!

Tingvoll vgs: Ellen Katrine, Bersven, Ådne, Silje, Kristina, Emma og Leon.

Oppdal vgs: Torvald, Sturla, Jakob, Debora, Frida og Eline.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging