Meny
Meny

Hvordan ville det gått med Askeladden i dag?

Sist fredag hadde jeg gleden av å være foredragsholder på en konferanse i Stavanger arrangert av Bjørnsonpsykologene. En annen av foredragsholderne var Per Fuggeli. Svært inspirerende å lytte til hans kloke meninger og tanker. Vi må ha flere Askeladdener i vårt samfunne var gjennomgangstonen til Per Fuggeli.

Askeladden viste mot til snillhet og brydde seg om flokken. Askeladden tok ansvar og han vandret med freidig mot. Askeladden skapte lykke ved å gå egne veier. Askeladden var lat, og likte å hvile ved gruva. Flere burde i dag ligge stille og rote i asken. Hvordan ville det gått med Askeladden om han hadde levd i dagens samfunn? Han ville blitt betraktet som unormal og som et avvik…

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging