Meny
Meny

Hassan El Fakiri vant MOT-prisen

Etter å ha vært nominert for tredje år på rad, så vant endelig Hassan El Fakiri den prestisjetunge MOT-prisen søndag kveld. – En fantastisk verdig vinner, sier Ingrid Ness Rolland fra MOT.

Hassan El Fakiri vant den prestisjetunge MOTs-prisen under NISO Awards på Royal Christiania i kveld. Prisen går til den tippeligaspilleren som viser MOT og bryr seg om andre – og vinneren nomineres av klubbene og stemmes frem av spillerne selv.

-Hassan er en type fotballspiller som vi trenger flere av. Han har gode holdninger, er lojal til klubben og er et godt forbilde for yngre spiller i klubben – men også for ungdom landet over, sier Ingrid Ness Rolland fra MOT.

– MOT står opp for gode verdier med ønske om at norske fotballspillere skal være gode forbilder. Det at jeg er nominert til MOT prisen er en tillitserklæring som gjør meg glad og stolt, sa El Fakiri da han ble nominert i høst.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging